Forrige uke var jeg med på Damenes Aften på Montèr Stord sammen med en av mine samarbeidspartnere, Electrolux.

En skikkelig gjeng med damer møtte opp for å få gode tilbud og bli inspirert. Det er jo moro når folk står i kø for å komme inn!

Damenes aften på Stord

Jeg og Leif Neksum, som er opplæringsansvarlig i Electrolux Norge, lagde 4 ulike retter til gjengen; røkt laks med pepperrotkrem og hjemmelagd surkål – oppskriften på det finner du her – ovnsdampet Salma med tagliatele lagd av purre (med parmesan og god olivenolje), spekeskinkesurret kyllingfilet fylt med Snøfrisk og ovnsbakt frukt med smeltet Firkløver.

Damenes aften på Stord

Alt dette (i alle fall mesteparten av det) lagde vi på i underkant av 3 timer (inkludert forberedelsestiden) til 60 damer!

Damenes aften på Stord

Mange fremoverlente rygger. Damene følger nøye med!

Ettersom jeg nå reiste med Electrolux var formålet med kvelden både å inspirere damene til å prøve ut nye smaker og å vise alle bruksmulighetene du har når du lager mat med en kombidamper. Vi brukte samme stekeovn her som jeg har på Verkstedet mitt. Her kan du lese mer om kjøkkenet mitt.

Damenes aften på Stord

Det var god stemning og damene virket fornøyde med maten de fikk servert. Det var vi også!

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Electrolux. 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *