Damenes aften på Stord
Forrige uke var jeg med på Damenes Aften på Montèr Stord sammen med en av mine samarbeidspartnere, Electrolux.
En skikkelig gjeng med damer møtte opp for å få gode tilbud og bli inspirert. Det er jo moro når folk står i kø for å komme inn!
Jeg og Leif Neksum, som er opplæringsansvarlig i Electrolux Norge, lagde 4 ulike retter til gjengen; røkt laks med pepperrotkrem og hjemmelagd surkål – oppskriften på det finner du her – ovnsdampet Salma med tagliatele lagd av purre (med parmesan og god olivenolje), spekeskinkesurret kyllingfilet fylt med Snøfrisk og ovnsbakt frukt med smeltet Firkløver.
Alt dette (i alle fall mesteparten av det) lagde vi på i underkant av 3 timer (inkludert forberedelsestiden) til 60 damer!
Mange fremoverlente rygger. Damene følger nøye med!
Ettersom jeg nå reiste med Electrolux var formålet med kvelden både å inspirere damene til å prøve ut nye smaker og å vise alle bruksmulighetene du har når du lager mat med en kombidamper. Vi brukte samme stekeovn her som jeg har på Verkstedet mitt. Her kan du lese mer om kjøkkenet mitt.
Det var god stemning og damene virket fornøyde med maten de fikk servert. Det var vi også!
Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Electrolux.