Bakte epler med Snickers og is

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Bakte epler med Snickers og is


Tenk deg nå kombinasjonen varme, litt syrlige epler, varm, rennende Snickers-sjokolade og vaniljeis! Høres ikke det fantastsisk godt ut? Det smaker altså så utrolig godt! Og det er superenkelt å lage på grillen. I stekeovnen også, hvis det passer bedre, så vet du det! Stekeovnen setter du i så fall på 200 grader.

Å lage dessert på grillen er ikke det som har ligget lengs framme i pannebrasken min før. Det er liksom kjøtt eller fisk eller grønnsaker som har funnet plassen sin oppå grillen, men nå i sommer har jeg lagd dessert over varmen flere ganger, og det både smaker supergodt og er morsomt å lage. Forandring fryder virkelig!

Denne epledesserten lager du i poser av aluminiumsfolie, så får eplene, eplejuicen og Snickersen godgjort seg der før du legger det over i serveringsskåler.

Bakte epler med Snickers og is

Dette er en fantastisk god dessert som du garantert vil lage igjen og igjen. Eksakt hvor lang tid posene trenger på grillen, er litt vanskelig å si. Det avhenger av både grillen og eplene, men et sted mellom 15 og 20 minutter burde stemme. Ta gjerne opp en pose underveis for å sjekke.

Bakte epler med Snickers og is

Dette trenger du for å lage bakte epler med Snickers og is til 4 personer
4 røde epler, gjerne litt syrlige
2 doble Snickers
25 g smør
2 dl eplejuice
vaniljeis
aluminiumsfolie

Skjær av et tynt lag under eplene slik at de står stødig. Så skjærer du toppen av eplene og fjerner kjernehusene. Jeg bruker en liten kniv i kombinasjon med håndtaket av en teskje til denne jobben. Pass på at du ikke kommer helt gjennom eplet. Da vil fyllet renne ut under grillingen etterpå.

Riv av 4 ark med aluminiumsfolie på ca. 25 x 25 cm. Sett eplene midt på hver sitt ark.

Hakk opp Snickersen og stapp den ned i eplene. Smelt smøret og fordel det over. Brett opp aluminiumsfolien før du heller over juicen. Brett folien sammen over eplet slik at det blir en tett pose. Sett posen på en medium varmet grill og la eplene grilles i 15–20 minutter.

Bakte epler med Snickers og is

Ha eplet over i en skål og hell over saften. Serveres med en god klatt is.

Bakte epler med Snickers og is

Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon