Sjokoladesandwich

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sjokoladesandwich

Det er vel egentlig ikke så mye å si om denne desserten annet enn at dte er en skikkelig søt og klissete liten godsak av en dessert! Og det ser du jo når du ser på bildet! Her snakker vi om kombinasjonen honningkake, kirsebærsyltetøy, smør og ganske store mengder mørk sjokolade! Kan ikke bli noe annet en godt det!

Du kan selvfølgelig bake honningkaken din selv – her er det en god oppskrift på honningkake – eller du kan kjøpe en ferdig hos bakeren. De som er ferdig plastpakka på super’n, er det kanskje greit å holde seg unna.

Sjokoladesandwich

Dette trenger du for å lage sjokoladesandwich til 4 personer
25 g smør
8 skiver butikk-kjøpt formkake, her bruker jeg honningkake
75 g mørk sjokolade
2–3 ss kirsebærsyltetøy

Varm grillen og smelt smøret.

Pensle formkakeskivene med smør på den ene siden. Hakk opp sjokoladen og fordel den over 4 av skivene. Legg alle skivene på en ikke alt for varm grill. Legg på lokket og la sjokoladen smelte i 2–3 minutter. Legg skivene med sjokolade på over på et serveringsfat og fordel kirsebærsyltetøyet over. Legg på den andre grillede formkakeskiven.

SjokoladesandwichSjokoladesandwich

Serveres straks.

Sjokoladesandwich

Kos deg!

 

 

Alle bildene er tatt av mannen min Øystein. Du kan se flere av bildene hans her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon