Helgefavoritter

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Helgefavoritter

Sensommeren kom plutselig kastende over oss, og med den kommer også et lite skifte i hva som frister mest i matveien. Denne årstiden er utrolig herlig, med alle de gode, norske råvarene som bugner fram i grønnsaksdiskene.

Her har jeg valgt ut noen supergode favoritter som passer bra å lage nå i helga. Riktig god helg til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Helgefavoritter

 

Årets beste grønnsakssuppe

Grønnsakssupper er et must nå i denne sesongen! Putt i alle de gode grønnsakene du finner i butikken eller hjemme i din egen grønnsakshage.

Helgefavoritter

 

 Omelett med kantareller

Kantarellene har kommet sent, men godt her i lavlandet. Denne omeletten er både kjapp og god – og da er iallfall jeg skikkelig fornøyd!

Helgefavoritter

 

Ostegratinert blomkål

Tenk så bra når en rett kan være favoritt helt fra barndommen og frem til voksen alder. Kommer jo aldri til å forsvinne fra favorittlista denne!

Helgefavoritter

 

Eplekake med nøttetopping

Har du modne epler i hagen? Heldigvis har dem i butikken hvis ikke. Denne eplekaken er supersaftig og supergod og må bare prøves ut. Perfekt helgekake!

Helgefavoritter

 

Blåbærboller med creme fraiche

Det er bare å se på bildet for å skjønne at dette er snadder fra ende til annen. Kanskje du rett og slett må ut på blåbærtur i løpet av helgen?

Helgefavoritter

God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon