Ukemeny for uke 48

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 48

Gurimalla! Tenk at vi er klare for uke 48! Det er jammen ikke lenge til 2019 er over, og det er enda kortere tid til sola snur og vi sakte, men sikkert, går mot litt lengre dager igjen.

Når ukens nyhetbrev går ut, befinner jeg meg på Mallorca sammen med en fin gjeng damer hvor vi skal lage og spise masse god mat sammen. Turen er i samarbeid med TravelNet og jeg gleder meg storveies! Vi har allerede planlagt ny tur til matmekka San Sebastian 22.-25. oktober neste år, så det er bare å rope ut om det høres fristende ut. Jeg kommer til å legge ut mer om turen i løpet av de kommende ukene.

Tilbake til uken som kommer og middagsforslagene herfra. Som vanlig er det litt av hvert i ukemenyen og jeg håper at du blir fristet til å prøve flere av middagene, og kanskje bake litt også.

Ønsker deg en strålende fin uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 25. november – Lettvint og god fiskesuppe

Fiskesuppe er én av de populære og stadig tilbakevendende hverdagsmiddagene hjemme hos oss. Det er så lettvint å lage, det er godt og jeg kan bruke av de grønnsakene som ligger i kjøleskapet. Det er dessuten strålende bra å bruke opp eventuelle fiskerester som ligger i fryseren i en fiskesuppe.

 

Tirsdag 26. november – Langpanne med kylling, grønnsaker og pesto

Det kommer aldri til å bli for mange oppskrifter med saftig kylling og tilbehør laget i en langpanne! Jeg elsker mat som dette! Så masse gode smaker og så enkelt å lage

 

Onsdag 27. november – Bakt pasta med tomat, ost og pølse

Pølser, pasta og ost! En bestandig like populær kombinasjon!

 

Torsdag 28. november – Tomatrisotto

Å, hvilken herlig middag dette er! Jeg blir skikkelig glad bare jeg ser på disse bildene! Jeg håper at du også nærmest kan kjenne smaken av bare å se på bildene. Og det beste av alt, dette er en rask og enkel hverdagsmiddag!

 

Fredag 29. november – Laksetaco med agurksalat

Rosa fisk bruker ofte å være en stor fiskefavoritt hos barna og det er jo en god grunn for det! Både laks og ørret er kjempegodt og har utallige bruksmuligheter.

 

Lørdag 30. november – Fritert kylling med pommes frites

Det er bare å finne frem bunken med servietter, for dette er slafsemiddag som man spiser med fingrene. Det gjør iallfall jeg!

 

Søndag 1. desember – Vegetarkaker med squash og ost

Disse vegetarkakene kan med stor frimodighet serveres til alle, også de som vanligvis bruker å spise kjøtt!

 

Ukens julekaker – Kokosmakroner som er sprø utenpå og seige inni

Ettersom det blir 1. desember i slutten av uka, tar jeg med noen juleoppskrifter her også. Og når jeg ser på statistikken over hvilke sider her på bloggen dere besøker, ser jeg tydelig at det er mange av dere som iallfall har begynt å planlegge julebaksten allerede!

Disse kokosmakronene er kjempegode. Enkle å lage og de blir sprø på utsiden og perfekt seige inni. Nam!

 

Ukens gjærbakst – Eltefri julekake

Mmmmm! Skikkelig god eltefri julekake!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon