Begynner du å komme i påskestemning? Jeg kan ikke skryte på meg den store stemningen ennå, men har iallfall planer om å finne frem påskepynten for å pyntet opp litt her hjemme. Og så har jeg begynt å se for meg noe av maten jeg har tenkt å lage i løpet av påsken. For det er noen ting jeg bestandig må lage i løpet av påsken: stekt lammelår, sukesskake med knallgod glasur og hot cross buns! Nam! Du finner, alle oppskriftene her i nyhetsbrevet!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 22. mars – ONE POT PASTAPANNE MED LØK, SQUASH, SPINAT OG COTTAGE CHEESE

Denne har gjort stor suksess her hjemme, og det håper jeg den kommer til å gjøre hos deg også! Så, finn frem en stor panne og sett i gang! God middag!

 

Tirsdag 23. mars – STEKT LAKS MED GRØNNSAKER OG RIS

Dette er en herlig familiemiddag du lager på i underkant av 30 minutter!

 

Onsdag 24. mars – SAFTIG KYLLING MED RÅSTEKTE POTETER OG GOD SALAT

Jeg bare elsker det når hverdagsmiddagene er kjempegode, fargerike og sunne, og at alle i familien liker den.

 

Torsdag 25. mars – PASTA AL LIMONE

Så enkelt og så utrolig godt! Jeg sier bare ELSK!

 

Fredag 26. mars – POKEBOLLE

Jeg tenker det blir en god start på helgen med en frisk og god pokebolle til middag!

 

Lørdag 27. mars – SAFTIG LASAGNE MED SPINAT

Det er bestandig fortryllende å kunne sette mat på bordet som både ungene og de voksne elsker! Jeg elsker denne lasagneversjonen med spinat i. Håper du gjør også!

 

Søndag 28. mars – PALMESØNDAG –  LANGTIDSSTEKT LAMMELÅR MED RÅSTEKT SØTPOTET OG YOGHURTDRESSING

Ingen påske uten et saftig lammelår eller to. Og intet lammelår uten godt krydder. Rosmarin og hvitløk er kanskje de mest trofaste følgesvennene til lammelåret, og det er ikke uten grunn. Smakene herifra matcher perfekt til lammets litt fete og akk så smakfulle kjøtt. Her langsteker jeg kjøttet på svak varme og sitter igjen med et fantastisk saftig og mørt kjøtt.

 

Ukens kake – SUKSESSKAKE MED FANTASTISK GOD GUL GLASUR

Det bruker bestandig å være suksess å servere denne! Den holder seg godt i kjøleskapet i flere dager, så da ligger det til rette for å kose seg mange dager på rad!

 

Ukens gjærbakst – HOT CROSS BUNS I LANGPANNE

Engelskmennene har den fine tradisjonen med å lage påskeboller – eller hot cross buns, som de kaller dem. Søte og gode, og så fine med kryssene på toppen. Disse har jeg også fylt med marsipan.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *