Ukemeny for uke 24

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 24

Straks klart for en ny, og forhåpentligvis, spennende uke! Jeg gleder meg iallfall stort til den kommende uken, for da skal jeg på en aldri så liten krydderturné! På turen min fra Rakkestad, tidlig tirsdag morgen, til Inderøya i Trøndelag, og nedover igjen, skal jeg innom mange av forhandlerne mine. Jeg skal fylle opp bilen med de nye pestoene og buljongene og lempe av etterhvert. Gleder meg så til å hilse på alle sammen! Vil du følge med på turen, er det bare å finne meg på Instagram, for jeg kommer til å legge ut masse på InstagramStory!

Som vanlig er det både fisk, hvitt- og rødt kjøtt og vegetaroppskrifter å finne i ukemenyen! Håper mange av oppskriftene frister til å prøve! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 8. juni – Herlige, danske smørbrød

Smørbrød så høye at de må spises med kniv og gaffel, og fulle av gode smaker! Yes, we love!

Har du ferdigkokt potet liggende, er de perfekte å bruke til disse smørbrødene.

 

Tirsdag 9. juni – Kjøttdeiggryte – one pot-middag (sponset innlegg)

Jeg elsker disse middagene og det tror jeg jammen meg dere gjør også! Dere er iallfall ivrige lesere av one pot-oppskriftene mine.

 

Onsdag 10. juni – Pasta carbonara

Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage denne klassikeren: pasta carbonara! Ikke trenger du mye tid heller, for den er riktig så kjapp å lage!

 

Torsdag 11. juni – Indisk suppe  med ris og røde linser

Du vet det blir et godt måltid mat når hele kjøkkenet er fylt opp med de deiligste dufter mens du driver og lager maten! Jeg elsker smakene i denne suppen, og jeg elsker det faktum at det er en ganske så kjapp suppe å lage med sine 30 minutter fra start til ferdig middag. Og så må man jo bli glad av å se på de herlige fargene!

 

Fredag 12. juni – Yoghurtmarinerte kyllingspyd

Kyllingkjøttet blir ekstra mørt og saftig når det får marineres i yoghurt og gode krydder før det træs på spyd og grilles.

 

Lørdag 13. juni – Knallgode falafler som ikke smuldrer

Jeg blir bestandig stor helt i familien når jeg lager falafler! Alle smiler, skravler og spiser og er såre fornøyd! Dette er en stor oppskrift, så da bruker jeg å fryse ned det som ikke blir spist. Veldig kjekt å ta opp fra fryseren en dag tiden er litt knappere.

 

Søndag 14. juni – Arvefiske

Laget på samme lest som den mest populære oppskriften på bloggen – ARVEKYLLINGEN. Kyllingen er byttet ut med fisk og noen av grønnsakene er endret. Smaken er fremdeles skikkelig god!

 

Ukens kake – Smuldrepai med nektariner og bringebær

Jeg har helt dilla på smuldrepai for tiden! Det er så godt! Kjapt å lage er det også, og når det da i tillegg også er enkelt å bytte på de ulike bærene eller frukten man bruker, er det i grunn bare å kjøre på.

Dagens smuldrepaiversjon er med nektariner og bringebær! Søte og gode smaker som går godt sammen og som gir en fantasisk farge på fyllet.

 

Ukens gjærbakst – Blomsterbrød

Jeg blir glad bare av å lese navnet på disse brødene! Blomsterbrød! Hvilket herlig navn! Og så fint som det er å legge helt på bordet også, så kan alle rive av de rundstykkene de ønsker.

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon