Hvilken herlig uke vi har hatt denne uken! Masse sol og varme, og litt feriefølelse selv om jeg har jobbet ganske så lange dager hele uka! Jeg elsker disse lange, lyse, norske sommerkveldene, så jeg kommer meg nesten ikke i selg. Må jo bare nyte nå mens finværet og sommeren er her.

Det blir masse god sommermat i ukemenyen denne uka også! Friske farger og gode smaker! Håper du også blir fristet til å teste ut noen av forslagene.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 29. juni – Tomat- og mozzarellasalat med avokado og grillet kylling

Herlighet, dette er godt, folkens! Superdigg salat med grillet asparges og kylling, avokado, solmodne tomater og rikelige mengder med mozzarella! NAM!

 

Tirsdag 30. juni – Lag din egen supersalat

Alle har vi vel våre favoritter til en salat! Fyller du de forskjellige salatingrediensene i hver sin lille skål, kan alle plukke og mikse sin egen favorittsalat!

 

Onsdag 1. juli – Grillet laks med tomat- og maissalat

Sjekk ut fargene på denne middagen! Elsker mat som dette! Det håper jeg at du gjør også.

 

Torsdag 2. juli -Kyllingwraps med avokado og rømme

Så utrolig enkel og kjapp middag, og veldig gode smaker.

 

Fredag 3. juli – Makrell med indisk vri

Makrellsesongen har startet, så da er det bare å glede seg til noen herlige middager fremover. Her får makrellen følge med ingefær, chili og gurkemeie som gir middagen en indisk vri! Kjempegodt!

 

Lørdag 4. juli – Amerikansk hamburger med coleslaw

Tenker det er perfekt med en saftig burger på USAs nasjonaldag!

 

Søndag 5. juli – Pai med løk og tomat

Jeg elsker en god pai med sprø paibunn og godt fyll!

 

Ukens kake – Jordbæriskake

Det er bestandig fest når de norske jordbærene kommer i sesong!

 

Ukens gjærbakst – Eltefritt brød med basilikumpesto

Midt inni dette brødet befinner det seg en aldri så liten overraskelse! En smakfull én, må vite. Når jeg baker ut brødet smører jeg nemlig på et lag med basilikumpesto som så kommer seg midt inni brødet før jeg er ferdig med brettingen av deigen.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *