Her kommer et smart tips til alle som vil at kyllingfileten skal stekes ferdig ekstra fort! Del den i to på langs sånn at den blir bare halvparten så tykk. Gjør du det først, lager du ferdig denne middagen på noen få minutter.

Tenåringene her hjemme elsker å spise dette til både lunsj og kveldsmat også.

Vil du ha mer tilbehør, kan du for eksempel servere kokt ris til!

kyllingwraps med avokado og rømme

Oppskrift på kyllingwraps med avokado og rømme
til 4 personer

500 g kyllingfilet
1 ts flaksalt
nykvernet pepper
¼-½ ts chilipulver
2 ss olivenolje
2 avokadoer
1 spisspaprika
4 tortillalefser
blandet grønnsalat
noen skjeer rømme
noen korianderblader

Kjøp ferdig oppdelt kyllingbrystfileter – som er delt opp i tynne fileter, eller del dem selv.

Dryss salt, pepper og chilipulver på begge sidene av kyllingfiletene. Ha over oljen og bland det sammen.

Nå kan du enten legge filetene på en varm grill i ca. 2 minutter på hver side eller du kan steke filetene i en varm stekepanne.

Skjær filetene i ca. 1 cm tykke skiver når de er ferdigstekte.

Del avokadoene i to og fjern stein og skall. Del den så i skiver. Paprikaen skjærer du i tynne ringer.

Varm tortillalefsene enten pakket inn i aluminiumsfolie på indirekte varme i på grillen eller i mikrobølgeovn.

Fordel litt salat på tortillalefsene før du legger over kylling- og avokadoskivene. Ha på en klatt med rømme og fordel over paprikaen og noen korianderblader til slutt.

kylling med avokado og rømme

kyllingwraps

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *