Ukemeny for uke 40

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 40

Hei, hei! Er du klar for en ny uke? Jeg er klar som alltid! En del av dere har kanskje høstferie denne uken, om ikke hele uken, så kanskje noen skal ta en dag ekstra lang helg! Jobbing eller fri; god mat må vi ha samme hva!

Jeg er ute og farter denne uken – har store planer om å spise meg gjennom Los Angeles, og du er hjertelig velkommen til å følge meg på sosiale medier for å se litt mer av det jeg opplever her. Søk meg opp på Instagram og DnapChat – du finner meg som frutimian!

Håper du finner noe du har lyst til å lage i denne menyen! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 1. oktober – Herlig salat med kjerner og frø

Alle jeg har servert denne salaten til – og det er ganske så mange, for jeg har lagd den på noen matdemonstrasjoner – elsker den!

 

Tirsdag 2. oktober – Fiskepinner med hjemmelaget pommes frites og rømmedressing

Hjemmelagde fiskepinner er og blir kjempegodt og det bruker iallfall å bli veldig godt mottatt når det serveres til middag hjemme hos oss. Og jeg får ganske så mange tilbakemeldinger fra dere også om at fiskepinnene slår an når dere serverer det.

 

Onsdag 3. oktober – Trøndersk cowboygryte

Dette var favorittmiddagen min i oppveksten – iallfall én av dem! Nå har jeg sett at det har vært medisterfarse på tilbud i butikkene i det siste, så da passer jo denne middagen helt strålende.

Vil du ha en litt magrere versjon, kan du bruke kjøttdeig istedenfor medisterfarse. Blir veldig godt det også!

 

 

Torsdag 4. oktober – Laks med pasta og grønnsaker

Jeg har sikkert lagd denne pasta- og ostesausen hundre ganger. Den går til alt og er superkjapp å lage. En perfekt hverdagsfavoritt med andre ord! Her er det laks som slår følge.

 

Fredag 5. oktober – Kjøttboller og tomatsaus i langpanne

Dette er virkelig en super Familiemiddag med stor F! Elsker gode kjøttboller! Og det vet jeg særdeles godt at jeg ikke er alene om å gjøre.

 

Lørdag 6. oktober – Butter chicken og naan med safran

Reklame

Butter chicken er en knallgod indisk middag med kylling som ligger i en fyldig og smaksrik tomatisert saus. Det finnes sikkert en million ulike utgaver av den tradisjonelle retten. Dette er min variant!

 

Søndag 7. oktober – Lammegryte med tomater og rotgrønnsaker

Det er ikke lenge siden jeg la ut denne oppskriften, men jeg vet at det er SÅ mange av dere som allerede har lagd den eller har fått den servert – og, ikke minst, har rukket å få den som en favoritt. Det er utrolig moro for meg å få tilbakemeldinger fra dere når dere liker maten min.

 

Ukens kake – Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne

Alle trenger vi å ha noen skikkelig gode oppskrifter på langpannekaker! Og det er definitivt dette! Denne sjokoladekaken er supersaftig, er enkel og kjapp å lage, og den bruker å slå an hos både store og små. Den er dessuten veldig kjekk å lage dagen før den skal serveres for den blir bare enda saftigere når den får stå natten over.

 

Ukens gjærbakst – De beste blåbærbollene

Ja, de er skikkelig klinete å lage, men du så gode de er å spise! Disse blåbærbollene er luftige som en godværssky samtidig som de er fulle av deilig smør og norske skogsblåbær. Jeg simpelthen elsker dem og det tror jeg du kommer til å gjøre også!

 

Ønsker deg en strålende uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon