Ukemeny for uke 18

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 18

God mai, folkens! Håper dere alle har hatt en fin første mai-helg og er klare for å ta fatt på en ny uke!

Her kommer iallfall mine forslag til ukemeny for denne første uken i mai, og jeg håper du blir fristet til å teste ut mange av oppskriftene! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 3. mai – TOMATSUPPE MED BRØDKRUTONGER OG PESTO

Har du tørt brød liggende i skuffen etter helgen? Skjær det i terninger og lag knallgode brødkrutonger av det! Smaker supert å servere sammen med denne tomatsuppen.

 

Tirsdag 4. mai – STEKT ØRRET MED SENNEPSMARINADE, GODE GRØNNSAKER OG POTETSTAPPE

Hipp hurra for at potetstappe finnes! Potetstappe er, etter min mening, en helt genial oppfinnelse. Til hverdagsbruk liker jeg den best når den er litt grovstappet sånn at det fremdeles er noen småklumper i den. Passer skikkelig godt å servere sammen med disse sennepsmarinerte fiskestykkene.

 

Onsdag 5. mai – PASTA CARBONARA

Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage denne klassikeren: pasta carbonara! Ikke trenger du mye tid heller, for den er riktig så kjapp å lage!

 

Torsdag 6. mai – CÆSARSALAT MED KYLLING

Mens det fremdeles er stengte spisesteder mange steder i landet, får vi prøve å få caféfølelsen hjemme. Jeg elsker iallfall å sitte på en hyggelig café med en tallerken god Cæsarsalat foran meg.

Når det skal spises Cæsarsalat til middag hjemme, koker jeg ris og serverer til også – ellers er det visse tenåringer som ikke blir mett. Litt sukker på om Caesar Cardini hadde klappet anerkjennende til den! Ha ha ha!

 

Fredag 7. mai – TACOSUPPE UTEN KJØTT

Jeg elsker denne vegetariske tacosuppen! Eller tacogryte, kan jeg nesten kalle den, tykk som den er i konsistensen. Full av godsaker og gode smaker er den iallfall og denne kan du trygt servere til alle, selv om de ikke er vegetarianere!

 

Lørdag 8. mai – HJEMMELAGET KEBAB

Jeg elsker en saftig kebab med massevis av gode smaker! Og med kebab mener jeg da godt kjøtt trædd på et spyd og stekt eller grillet. Nam!

 

Søndag 9. mai – FISKEPOSER MED ASIATISKE SMAKER

Jeg elsker de gode smakene som samler seg i hver sin lille fiskepose når jeg serverer dette til middag!

 

Ukens kake – SÅNN BAKER DU PERFEKT SUKKERBRØD

Skal du ha bløtkake på 17. mai? Da kan du gjerne bake sukkerbrødet og putte det i fryseren allerede nå. Og med denne oppskriften, bruker resultatet å bli et høyt og fint sukkerbrød!

God bakst!

 

Ukens gjærbakst – OSTEBRIKS I LANGPANNE

Ostebriks er, etter min mening, det perfekte tilbehøret til all slags supper og gryter, og det er kjempegodt å dele opp for å ha på pålegg og lage sandwich.

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon