Den beste hvitløkdressingen!
Hvitløkdressing må være en av de tingene jeg har lagd flest ganger av alt jeg har lagd på et kjøkken. Den passer til en million ulike middager, perfekt å ham på hvilken som helst salat og som skapt til å dyppe grønnsaker i!
Du skjønner tegninga! Her er bruksmulighetene store!
Vil du høre enda mer lovprisning? Du lager dressingen på 1 minutt og 30 sekunder! Det er mulig mine bevegelser er så innarbeidet etter de noen og tusen gangene jeg allerede har lagd den at jeg bruker litt kortere tid enn du vil gjøre første gang.

Ingredienser
1 fedd hvitløk
1.5 dl gresk yoghurt
0.5 ts flaksalt
nykvernet pepper
0.25 sitron
paprikapulver
Slik gjør du
Riv hvitløkfeddet på den fine siden av rivjernet eller bruk en hvitløkpresse og ha det i en skål sammen med resten av ingrediensene. Rør det sammen og kjenn om den er passe krydret.
Det er gode muligheter for å variere dressingen. Du kan gjerne ha i noen opphakkede krydderurter, hvilke du bruker kan du jo bestemme ut i fra hva annet du skal spise til. Paprikaen har jeg med noen ganger, andre ikke. Noen ganger har jeg også i bitte litt majones. Andre ganger moser jeg inn en avokado også.

Perfekt kveldssnacks sammen med oppskåret grønnsaker! Og perfekt til alt som heter grillmat og et uendelig mange middager!

Jeg lager en lignende, men jeg har litt kefir opp i også.
Ja, det er godt i, Hildegerd 🙂 Godt tips!
Passer den til fisk?
Perfekt, Kari 🙂