En ny uke står for tur, og det betyr nye muligheter for å spise god mat. Det kan vi like!

Som alltid skal det være noe for enhver smak i ukemenyen – noen kjappe middager og andre som tar litt lengre tid å gjøre ferdig. Litt fisk, litt hvit kjøtt og litt rødt kjøtt – og én vegetarisk middag.

Jeg håper du finner deg noen nye – og kanskje også noen gamle – favoritter i forslagene mine for denne uken! Ønsker deg en super uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 6

 

Mandag 2. februar – Tagliatelle med ratatouille

Dette er fantastisk deilig mat! Intet mindre!

Ukemeny for uke 6

 

Tirsdag 3. februar – Kalkungryte med butterdeiglokk

Alt blir ekstra staselig når det får et lokk av butterdeig på toppen! Bytt ut kalkunen med kylling dersom det passer bedre.

Ukemeny for uke 6

 

Onsdag 4. februar – Pølsefest på en onsdag!

Her skeiver vi ut med en skikkelig pølsefest midt i uka!

Ukemeny for uke 6

 

Torsdag 5. februar – Tom Yam-suppe med sjøreps og laks

Supergode thailandske smaker i denne suppa. Du kan gjerne bytte ut krepsen med vanlig norske reker – helst ferske eller frosne, og ikke dem som ligger i lake.

Ukemeny for uke 6

 

Fredag 6. februar – Supergod lasagne med spinat

Lag like godt dobbel porsjon når du holder på, så har du til en dag hvor du har mindre tid.

Ukemeny for uke 6

 

Lørdag 7. februar – Stekt ørret med dillpotet og rødbetpesto

Blir glad bare av å se fargene på denne maten! Så blir du, heldigvis, enda gladere når du tar en smak.

Ukemeny for uke 6

 

Søndag 8. februar – Varm vintergryte med bacon og pølser

Dette er en skikkelig deilig søndagsgryte med massevis av gode smaker!

Ukemeny for uke 6

 

Ukens kake – Stekt ostekake med nugatti

I denne ostekaken er det kremosten som får råde sammen med Nugatti. Det ultrasøte sjokoladepålegget gir en morsom motvekt mot den litt syrlige kaken.

Ukemeny for uke 6

 

Ukens gjærbakst – Kardemommeknuter!

Mmmmmm……..

God bakst!

Ukemeny for uke 6

God uke til deg!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *