Ukemeny for uke 14

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 14

Hei godtfolk! Håper dere alle har hatt en fin påske! Jeg har kost meg hjemme med god mat, hagearbeid og sesongavslutningen på MasterChef Australia. Har vært utrolig deilig med noen dager fri.

Selv om det fremdeles er påske, tenkte jeg det var greit å legge ut en ny ukemeny nå i dag. Jeg tenker å starte uken med restemiddag sånn at vi får spist opp alle restene fra påskemiddagene! Så er vi klare for en ny arbeidsuke fra tirsdag!

Jeg håper du finner mye som frister! Ønsker deg en strålende fin uke! Og huks; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 5. april – COUSCOUS MED LAMMEKJØTT, FET OG GRANATEPLEKJERNER

Det er helt perfekt å bruke opp restene fra lammekjøttmiddagen i denne middagen! Så gode smaker sammen!

Her er forslag til noen andre RESTEMIDDAGER også:
Opp i panna med det! Lag en PYTT I PANNE!
Når du har litt av hvert av rester i kjøleskapet, kan du lage en SUPERSALAT
Potetrester er perfekte å putte i en POTETOMELETT

 

Tirsdag 6. april – LETTVINT OG VELDIG GOD FISKESUPPE

Fiskesuppe er én av de populære og stadig tilbakevendende hverdagsmiddagene hjemme hos oss. Det er så lettvint å lage, det er godt og jeg kan bruke av de grønnsakene som ligger i kjøleskapet. Det er dessuten strålende bra å bruke opp eventuelle fiskerester som ligger i fryseren i en fiskesuppe.

 

Onsdag 7. april – GRØNNSAKSSUPPE MED BØNNER OG GRØNNKÅL

Jeg elsker det når folk liker maten min! Mindre beskjeden er jeg definitivt ikke! Og jeg fikk altså skikkelig skryt da denne suppen ble servert første gang! Og skrytemannen var, etter eget utsagn, egentlig ikke spesielt begeistret for grønnsakssupper. Untatt Fru Timian sin, da 😉

 

Torsdag 8. april – STEKT KYLLING MED OVNSBAKT BLOMKÅL, BYGGRIS OG OSTESAUS

Én av de sausene jeg stadig vender tilbake til når jeg lager gode og lettvinte middager her hjemme, er ostesaus laget med kremost som base. Det er så befriende enkelt å lage, passer knallgodt å blande i kokt pasta og det blir godt mottatt av de her hjemme som skal spise maten.

Jeg tenker dette er en herlig middag å servere både på en hverdag og når man skal kose seg litt ekstra i helgen.

 

Fredag 9. april – ONE POT PASTA MED GODE PØLSER OG GRØNNSAKER

Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg aldri til å bli lei gode og lettvinte middager! Middager som nesten lager seg selv, som hele familien elsker og som gir minimalt med oppvask i etterkant! I love it!

 

Lørdag 10. april – RICOTTAPAI MED TOMAT OG TIMIAN

Denne paien har jeg laget ca. en million ganger! Elsker den milde, kremaktige smaken og konsistensen!

 

Søndag 11. april – FISKEKAKER OG NUDLER

Smaksett fiskekakene med koriander og chili for å gi dem en asiatisk touch i smaken! Så gode!

 

Ukens kake – DEN BESTE FYRSTEKAKEN

Dette er definitivt den beste fyrstekaken jeg både har laget og spist! Og tro meg; jeg har smakt mange fyrstekakebiter i mitt liv!

 

Ukens gjærbakst – MATPAKKEBRØD I LANGPANNE

Nå er det tilbake til skolen igjen, så da kan det jo være deilig å få med litt godt brød i matpakken!

 

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon