Ukemeny for uke 40

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 40

Flere av dere har kommet med ønske om jeg kan lage en ukemeny med middager for den kommende uka, så da gjør jeg et forsøk på det. Her kommer jeg til å finne fram oppskrifter jeg har hatt på bloggen også tidligere. Jeg håper du finner mye du liker!

Mandag 1. oktober – Koteletter med saus og grønnsaker

Så enkelt og så godt. Tykke og gode svinekoteletter er både godt og billig, og det liker vi jo på en mandag! Har du lyst på saftig kjøtt, smakfull saus og grønnsaker – alt lagd i én og samme panne, finner du oppskriften her!

Ukemeny for uke 40

 

Tirsdag 2. oktober – Wraps med kokte egg og røkt laks

Disse gode wrapsene kan settes både i kategorien middag og lunsj, så det er i grunn helt opp til deg når og hvor du vil spise dem. Men spise dem, det synes jeg du bør prøve på en dag, for de er skikkelig gode. Her bruker jeg hvetetortillas som jeg passer den røkte laksen og eggene i. Du kan selvfølgelig også bruke gode potetkaker. Frister det? Oppskriften finner du her!

 

Ukemeny for uke 40

 

Onsdag 3. oktober – Øysteins ultimate halvgrove pannekaker

Det er vanligvis jeg som står for mesteparten av middagslagingen her i huset, men ikke når det kommer til pannekaker. Da trår mannen til, og de blir skikkelig gode. Øystein bruker både vanlig hvetemel og fullkornshvetemel i pannekakene sine. Har du lyst på, finner du oppskriften her!

 

Ukemeny for uke 40

 

Torsdag 4. oktober – Fransk løksuppe

Har du vært driftig og dyrket din egen løk denne sommeren, er de helt sikkert ferdige nå. Og om ikke, bugner det av løk i butikkene! Har du lyst på en smaksrik og varmende fransk løksuppe, finner du oppskriften her!

Ukemeny for uke 40

 

Fredag 5. oktober – Arvekylling

Denne oppskriften tilhører kategorien mat som går i arv. Ikke først og fremst fra generasjon til generasjon, men fra selskap til selskap. Har du lyst på en kjempegod og enkel kyllingmiddag, finner du oppskriften her.

Ukemeny for uke 40

 

Lørdag 6. oktober – Mørt lammekjøtt med mango

Det er ikke lenge siden jeg hadde denne oppskriften på boggen, men vi er tross alt midt i lammesesongen, og da kan aldri en god lammeoppskrift gjentas for ofte. Frister det med mørt lammekjøtt med indisk vri? Oppskriften finner du her!

Ukemeny for uke 40

 

Søndag 7. oktober – Ostefylte laksefileter med ratatouille

Dette er en skikkelig saftig og god fiskemiddag. Her har jeg fylt helt vanlige laksefileter med kremost – som smelter inn i fiskekjøttet mens den steker. Så har jeg lagd en fransk tomatbasert grønnsaksstuing – ratatouille – til. Snadder! Oppskriften finner du her!

Ukemeny for uke 40

 

Desserttid – Saftig eplekake med nøttetopping

Vi må ha en dessert i løpet av uka også, ikke sant! Her kommer et godt eksemplar! En skikkelig saftig eplekake med ultragode nøtter, stekt i massevis av brunt sukker og godt smør! Høres det godt ut? Oppskriften finner du her!

Ukemeny for uke 40

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon