Denne uken skal vi ut på reise, folkens! Straka vegen til støvellandet! Italia: «Here we come!»

Det blir pasta og pizza, pesto, focaccia og minestrone – alle disse herlige italienske smakene som iallfall jeg elsker!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt maten og nyt livet!

 

Mandag 19. april – PASTA MED BASILIKUMPESTO

Så enkelt og så godt! Hjemmelaget basilikumpesto er en helt genial oppfinnelse!

 

Tirsdag 20. april – DUFTENDE RISOTTO MED LAKS OG FENNIKEL 

Finn frem en god sleiv og gjør deg klar for litt røring, for risottoen blir aller best når du sakte, men sikkert, rører sleiva rundt i kjelen gjennom hele kokeprosessen.

 

Onsdag 21. april – OSTEGRATINERTE KJØTTBOLER I TOMATSAUS

Det er noe med kombinasjonen tomatsaus, kjøttboller og pasta som er nærmest uslåelig. En sann crowd pleaser!

Dagens kjøttboller er laget av en blanding av vanlig kjøttdeig – som er laget av storfe – og svinekjøttdeig. Kombinasjonen av de to gir både god saftighet og en god smak. Du kan selvfølgelig også bruke bare én av typene, dersom det passer best!

 

Torsdag 22. april – MINESTRONE MED TOMATSAUS

En genial måte å få i seg nok grønnsaker på, er å lage grønnsakssuppe. Da har både store og små en tendens til å spise store mengder.

 

Fredag 23. april – PIZZA MARGHERITA

Det må jo være helt umulig å bli lei av en god pizza! Bunnen og sausen er fundamentet for det gode resultatet!

 

Lørdag 24. april – TOMAT- OG MOZZARELLASALAT MED GRILLET KYLLING

Herlighet, dette er godt, folkens! Superdigg salat med grillet asparges og kylling, avokado, solmodne tomater og rikelige mengder med mozzarella! Bøffelmozzarella for anledningen! NAM!

 

Søndag 25. april – ROSA FISK TIL MIDDAG

Gode smaker og fine farge!

 

Ukens kake – ITALIENSKE SITRONKJEKS

Oh la la! Jeg elsker disse sitronkjeksene! Fulle av god smak og de smelter på tungen!

 

Ukens gjærbakst – DEN BESTE FOCACCIAEN

Focaccia er et veldig takknemlig brød å bake, for det krever ikke mye jobb og det er ganske enkelt å få et bra resultat.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *