Ukemeny for uke 24

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 24

God pinse til dere alle! Med pinsestengte butikker på mandag, tenker jeg det er topp å lage ta en liten skattejakt i fryseren for å se hva som er å finne der. Jeg fant oppdelt og juleskinke og revet ost i fryseren, så hos oss blir det pai med ost og skinke på 2. pinsedag. Gleder meg! Har du noe liggende som kan gå i en quiche eller pai?

Det er forhåpentligvis litt annet i ukemenyen som du har lyst til å teste ut også! Ønsker deg en strålende fin uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 2. pinsedag – 10. juni – Pai med ost og skinke

Elsker pai! Sprø paibunn og mykt fyll! Nam!

 

Tirsdag 11. juni – Makrell med indisk vri

Makrellen har begynt å komme i butikken! Herlig! Her steker jeg den og serverer med indiske krydder og raita – som er Indias variant av tzatziki. Skikkelig godt!

 

Onsdag 12. juni – Kyllingform med grønnsaker og makaroni

Det er bestandig kjekt med disse middagene som kan lages ferdig i en langpanne!

 

Torsdag 13. juni – Pasta med laks og ertesaus

Med en pakke frosne erter i fryseren, er du bare noen få minutter fra en kjempegod og smakfull ertesaus. Både fargen og smaken passer veldig godt til laksefileten.

 

Fredag 14. juni – Saftig biff med Hasselbackpoteter og rødvinssaus

Nyt fredagskvelden med en skikkelig saftig biff med godt tilbehør!

 

Lørdag 15. juni – Pastasalat med reker og ostesaus

Jeg kan virkelig aldri få for mange pastasalater i mitt liv! Jeg synes det er så utrolig godt og så enkelt og greit å lage.

 

Søndag 16. juni – Italiensk kikertsuppe

Sjekk om du finner tørkede kikerter neste gang du er i butikken! Det er mulig du må i et stort supermarked eller i en innvandrerbutikk for å finne det.

Du kan også lage suppen med hermetiske kikerter. Da kutter du hele bløtleggingen, og trenger bare å koke suppen i noen minutter.

 

Ukens kake – Kjapp og kjempegod hjemmelaget kanelis

Husk å ta opp isen en stund før servering sånn at den rekker å bli litt myk først. Da smaker den aller best!

 

Ukens gjærbakst – Flettekringle

Det er bare å invitere naboer eller venner over når denne tas ut av stekeovnen! Du blir garantert populær.

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon