Ukemeny for uke 9

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 9

Straks klart for en ny uke! Noen er akkurat ferdig med vinterferie, mens andre er klare for en uke med et litt annet tempo. Mens andre verken hadde, eller skal ha, vinterferie. Mat må vi ha, samme hvordan det ligger an rent feriemessig, så her kommer mine forslag til ukemeny for den kommende uken!

Jeg håper du lar deg friste!

Vil du se litt mer av hva som skjer i matblogglivet – men som ikke vises på bloggen – kan du følge meg på Snapchat. Du finner meg som frutimian! Eller du kan følge meg på Instagram Stories. Der heter jeg Fru Timian 🙂

Ønsker deg en herlig ny uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 27. februar – Omelett med rester

Det er en fin start på uken å tømme kjøleskapet for middagsrester som ligger igjen. Og da er det helt topp å lage en omelett. Her bruker jeg opp ferdigkokt pasta og noen osterester. Du kan bruke opp de restene som du har liggende.

 

Tirsdag 28. februar – Thaisuppe med kylling

Dette er hva jeg kaller skikkelig god og kjapp middag!

 

Onsdag 1. mars – Dansk fiskekakesmørbrød

Smørbrød kan, etter min mening, veldig godt serveres til middag! Her har jeg laget fiskekakene selv – noe som faktisk ikke tar mange minuttene – men du kan også kjøpe ferdige, gode fiskekaker i butikken.

 

Torsdag 2. mars – Kjøttboller med spagetti og tomatsaus

Kjøttboller med spagetti og tomatsaus er bestandig en suksess når det settes på middagsbordet. Da slurper vi i oss spagettien så tomatsausen spruter pent oppover kinnene hele gjengen.

 

Fredag 3. mars – Cannelloni med spinat og grønnkål

Dette er en skikkelig herlig vegetarmiddag!

 

Lørdag 4. mars – Hjemmelagde italienske pølser

Det er muligens bittelitt juks å kalle dette for pølser, men jeg gjør det allikevel. Her bruker jeg rett og slett aluminiumsfolie istedenfor tarm, som man jo vanligvis bruker rundt en pølse.

De er supergode!

 

Søndag 5. mars – Torsk og linser i langpanne (sponset link)

Dette tror jeg må være en av de aller enkleste og kjappeste middagsrettene jeg bruker å lage. Jeg bruker maks 5 minutter til forberedelsene, lar formen stå i stekeovnen i ca. 20 minutter, så er det ferdig middag som hele familien elsker! Sånn kan vi like!

Lag gjerne denne grønnsalaten og servér til!

 

Ukens kake – Eplescones

Det er én ting som er viktig når du lager disse sconesene, og det er at du ikke arbeider for lenge med deigen så snart du har hatt i væsken. For å få et luftig og lett resultat, er det bedre med litt for lite enn for mye bearbeiding.

 

Ukens gjærbakst – Saftige rundstykker

Bare synet av disse gir meg lyst til å spise MANGE! De er enkle å bake og enda lettere å spise opp.

 

En riktig så god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon