Ukemeny for uke 6

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 6

Hele forrige uke hadde jeg en litt vårlig følelse. Faktisk såpass mye at jeg fylte lysestakene på kjøkkenet med lysegrønne stearinlys. Skikkelig deilig! Jeg er imidlertid innstilt på at vårfølelsen straks blir byttet ut med viterfølelsen igjen. Vi er jo tross alt bare i starten av februar! Jeg nyter så lenge som jeg kan!

Mandag – Ost- og skinkegrateng

Har du lest mer enn tre middagsoppskrifter som jeg har skrevet, har du sikkert fått med deg at jeg er veldig svak for all mat som kan lages ferdig i stekeovnen! Da tar jeg oppvasken mens maten lages ferdig i ovnen og når klokka ringer, er middagen klar til servering! Deilig! Denne ost- og skinkepaien passer perfekt inn i det mønsteret.

Ukemeny for uke 6

 

Tirsdag – Spinatomelett

Ja, det er mulig å lage god middag selv om man har dårlig tid! Omelett er kjapt, enkelt og godt, så her er det bare å kjøre på når tiden er knapp eller når du rett og slett har lyst på en omelett. Du trenger jo strengt tatt ikke ha dårlig tid for å lage det!

Ukemeny for uke 6

 

Onsdag – Kylling- og pølser i langpanna

Jeg er litt på «maten-som-lager-selg-nesten-av-seg-selv-prinsippet» i starten av denne uka, og denne forma sklir fint inn i den kategorien. Skrelle, dele og hakke først, inn i stekeovnen med det og vips, så er det ferdig middag!

Ukemeny for uke 6

 

Torsdag – Stekt ørret med dillpoteter

Dette er mat til å bli glad av!

Vi blir glade og får ekstra med positiv energi når vi lager og spiser mat med fiske, skarpe farger. Det er jeg helt sikker på. Se på de fantastiske fargene på denne retten! Dette er en symfoni av vakre røde toner.

Ukemeny for uke 6

 

Fredag – Bakte poteter med tilbehør

Dette er perfekt en litt halvsliten fredagskveld hvor trangen etter å krype godt opp i sofaen er hjertelig tilstede. Enkelt, lettvint og særdeles høy kosefaktor!

Ukemeny for uke 6

 

Lørdag – Biff Stroganoff

Dette er perfekt gjestemat! Den kan lages i god tid før gjestene kommer, ja gryta blir jo absolutt best når den får lov til å stå å putre på stekeplata i flere timer før den serveres. Her serverer jeg kokt ris og en grønnsalat til. Du kan også bake gode rundstykker som du serverer til!

Ukemeny for uke 6

 

Søndag – Fylt kalkunbryst i langpanne

Kalkunbryst passer bra til å fylle med godt fyll og steke i langpanna sammen med grønnsaker. Som jeg gjør her!

Ukemeny for uke 6

 

Dessert – Formkake med pære og bjørnebær

Det er noe deilig gammeldags med formkaker. Formkaker er hverdag og fest på èn gang. Det er ikke kaken vi lager når noe skal feires med brask og bram, men heller når vi skal kose oss litt til ettermiddagskaffen på tirsdag eller formiddagsteen på lørdag.

Ukemeny for uke 6

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon