Ukemeny for uke 8

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 8

Det er vinterferieuke OG bursdagsuke denne uka. Det er ikke verst. Jeg har ingen store ferieplaner, men tenker å tilbringe de fleste ukedagene på jobben. Med kakespising på tirsdag. Da har jeg nemlig bursdag. Jeg gleder meg akkurat like mye hvert år!

I går la jeg ut et eget innlegg med gode vinterferieoppskrifter. De finner du her! Ukemenyen blir derfor ganske så normal.

En riktig så god uke til deg! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 8

 

Mandag 17. februar – Nudler med agurk og varmrøkt makrell

Den perfekte middagen å lage når du har lyst på en skikkelig god middag på kort, kort tid!

Ukemeny for uke 8

 

Tirsdag 18. februar – Curry med koriander og svinefilet

Selv om jeg aldri har vært i India, er jeg veldig glad i indisk mat. Luktene, smakene og kjærligheten som blir lagd ned i et måltid med mat.

Ukemeny for uke 8

 

Onsdag 19. februar – Deilig fiskeform med bacon og valnøtter

Sei, laks, bacon og valnøtter i en aldeles skjønn forening!

Ukemeny for uke 8

 

Torsdag 20. februar – Tagliatelle med ratatouille

Ratatouille er en fransk grønnsaksstuing med auberginer og tomater, og vil for evig og alltid minne meg om den ultrasjarmerende animasjonsfilmen ”Rottatouille” hvor rotta Remy danker ut alle de flinke kokkene i Paris’ beste restaurantkjøkken.

Ukemeny for uke 8

 

Fredag 21. februar – Hawaiiburger

Hawaiiburgeren var en av de virkelig store slagerne på midten av 80-tallet. Jeg hadde helt glemt at det smaker godt med en saftig ananasskive under lett brunet og godt smeltet ost. Begge deler pent plassert oppå en saftig hamburger.

Ukemeny for uke 8

 

Lørdag 22. februar – Italiensk pizza med tynn bunn

Jeg elsker italiens pizza med løvtynne bunner. Med god tomatsaus og god, enkel topping. Jeg bruker å lage dobbelt så mange pizzabunner som vi skal spise, når jeg først er i gang. Så halvsteker jeg dem, putter dem i fryseren og er klar for ultrarask middag en annen dag.

Ukemeny for uke 8

 

Søndag 23. februar – Biff stroganoff

Vi avslutter OL-ukene med denne kjempegode russiske biffgryta.

Ukemeny for uke 8

 

Ukens dessert – Sjokoladekake med smørkremglasur

Dette er en saftig sjokoladekake med rikelige mengder smørkremglasur. Helt etter min smak!

Ukemeny for uke 8

 

Ukens gjærbakst – Polske babka

Babka er søte polske brød, fylt med mandler, rosiner, appelsin eller sjokolade. Her har jeg lagd to versjoner, en med sjokolade og en med mandelfyll. De er fantastisk søte, luftige og perfekte å spise når du har lyst på noe ekstra.

Ukemeny for uke 8

En riktig god uke til deg!

4 kommentarer til “Ukemeny for uke 8”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon