Ukemeny for uke 36

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 36

Tusen takk til alle dere som sender meg mailer, bilder og meldinger om middager, kaker og desserter som dere lager etter mine oppskrifter. Det er utrolig moro og inspirerende for meg å få! Så håper jeg at du blir inspirert til å prøve noe i denne ukemenyen – om du lager én eller sju av middagene.

Som vanlig blir det litt av hvert i ukemenyen, og fokuset på hverdagene er at det skal gå forholdsvis fort å lage, skal smake godt og det skal både være noe med kjøtt, noe med fisk og noe som er vegetarisk. En god blanding rett og slett.

Ønsker deg en riktig god uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 3. september – Grønnsakssuppe med italienske aner

I Toscana i Italia er de kjente for å bryte opp og ha tørt brød i grønnsakssuppen sin. Og ettersom det er nettopp det jeg gjør her, blir det en grønnsakssuppe med italienske aner.

 

Tirsdag 4. september – Laksemiddagen som hele familien elsker

Jeg simpelthen elsker det når jeg kan smelle sammen en supergod – og supersunn – middag, som hele familien elsker på mindre enn halvtimen! Gjør ikke du også? Jeg vet ikke om smelle sammen er det mest betegnende uttrykket, men det føles jo innimellom litt sånn når det skal gå kjapt mellom det ene og det andre slaget.

 

Onsdag 5. september – Quesadilla med kylling og ost

Stor raskere enn dette er det ikke mulig å lage en god middag! Legg merke til at mengdene i oppskriften er beregnet som snacksemat eller kveldsmat, som betyr at mengdene må dobles om du skal ha det til middag.

 

Torsdag 6. september – Hjemmelaget fiskegrateng

Åh! Det er så godt med hjemmelaget fiskegrateng! Her bruker jeg torsk, men det er også kjempefint å bruke sei og hyse i den, og du kan også veldig gjerne bruke frossenfisk.

 

Fredag 7. september – Varm blomkålsalat med chorizo og bønner

Jeg elsker kombinasjonen hvitløk, chili og chorizo! Den funker i veldig mange sammenhenger. Jeg er veldig glad i skikkelig sterk chorizo, men hvor sterk pølse du vil bruke, og hvor mye chili du vil ha i, kan du jo bestemme ut fra egen og gjestenes smak.

 

Lørdag 8. september – Saftig lasagne med spinat

Denne lasagnen vet jeg er en stor favoritt hos mange av mine lesere! Støtt og stadig får jeg tilbakemeldinger fra dere om at dere har servert denne med stor suksess. Om du ikke har prøvd den ennå, kommer herved oppfordringen!

God middag!

 

Søndag 9. september – Fårikål med en vri

Nå har årets lammekjøtt kommet i butikkhyllene, og hva er vel bedre da enn å lage en stor gryte med fårikål! I denne versjonen har jeg i både litt rødløk, hvitløk og tomater i tillegg til den tradisjonelle kålen – og det blir skikkelig godt!

 

Ukens kake – Plomme- og pærepai

Hvis du er en av de som har prøvd ut og elsket den supergode rabrabrapaien min, kan du veldig gjerne teste ut denne plomme- og pærepaien også. For det er den samme oppskriften, bare forskjellig fyll.

 

Ukens gjærbakst – Frokostknuter med havregryn

Å bake gjærbakst er én av mine beste rekreasjonsmåter. Elsker det! Disse frokostknutene kan selvfølgelig spises hele døgnet!

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon