Ukemeny for uke 5

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 5

Solen skinner, folkens! Det gjør den iallfall akkurat her hvor jeg er nå! Og vi får se mer av den hver eneste dag! Jeg elsker denne tiden hvor vi merker at dagene blir noen minutter lengre hver enste dag!

Ettersom det er en matblogg, og ikke værblogg jeg driver, skal jeg nå skynde meg å komme til poenget: nemlig ukemenyen for den kommende uken!

Jeg håper du blir inspirert og får lyst til å teste den ut! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 1. februar – INDISK GRYTE MED LINSER OG BLOMKÅL

Vi kjører på med gode smaker i begynnelsen av uka! Håper at den faller i smak!

 

Tirsdag 2. februar – FISKEKAKER MED REMULADE

Noen smaker er bestandig en stor slager å servere sammen, så som fiskekaker og remulade. Å lage sine egne fiskekaker, er faktisk ganske så enkelt. Du trenger en kjøttkvern eller en matprosessor. Og så er det bestandig best å bruke fersk fisk, og ikke fisk som har vært fryst, når du lager fiskekakene.

 

Onsdag 3. februar – PANNESTEKT KYLLING MED KNALLGOD SAUS

Supersaftig kyllingkjøtt og knallgod saus fiks ferdig på under halvtimen! Det må være innfor, eller hva?

 

Torsdag 4. februar – SAFTIG BIFFSANDWICH MED OST

Jeg kjenner STOR TRANG etter å gå på café! Biffsandwich er, for meg, skikkelig cafémat, så da får det bli dagens middag! Vil du ha den litt mer mettende, kan du servere POMMES FRITES til!

 

Fredag 5. februar – VIETNAMESISKE VÅRRULLER

Vietnamesiske vårruller, ferske vårruller eller sommerruller, om du vil, er supergodt! Du kan vel i bunn og grunn fylle dem med nesten hva du vil. Her fyller jeg dem med stekt svinekjøttdeig og peanøtter, som gir både god krønsj og smak til rullene. Dipsausen er dessuten skikkelig snadrete!

 

Lørdag 6. februar – SUSHISALAT

Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde denne herligheten av en oppskrift liggende på bloggen! Her blir det festfølelse på ganske så kort tid!

 

Søndag 7. februar – ITALIENSK MINESTRONESUPPE MED BASILIKUMPESTO

Jeg ELSKER å spise grønnsakssuppe på denne måten; med en stooor skje basilikumpesto i! Det blir så godt!

 

Ukens kake – SJOKOLADERULLEKAKE MED SJOKOLADEMOUSSEFYLL

Du vet det må bli godt når det er flere lag med sjokolade involvert! Først et sjokoladesukkerbrød i rullekakeversjon, så en kraftig sjokolademousse som fyll! Nam!

 

Ukens gjærbakst – GROVE HORN MED OST OG SKINKE

Horn med ost og skinke er bestandig poppis å sende med i matboksen eller å servere nystekte til lunsj på en fridag. Enkelt å lage er det også!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon