Ukemeny for uke 7

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 7

En ny uke er klar, folkens! Håper du har hatt en fin uke og er klar for en ny en! Det er jeg! Uken som var, var helt strålende fin med både finalefest i Vixen influencer Awards og lanseringsfest for den nye boken min! Kjenner at det skal bli helt fint med en helt vanlig uke nå! Og på søndag har jeg bursdag – jippi!

Vi må ha litt god mat i helt vanlige uker også, ikke sant! Det er iallfall jeg klar for. Her kommer mine middagsforslag, og litt annet, for den kommende uken. Håper du finner mye som du har lyst til å prøve deg på – og som kan bli noen nye favoritter.

Ønsker deg en riktig så god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 12. februar – Lettvint og rask grønnsakssuppe

Supper er og blir en stor middagsfavoritt hos meg! Det er noe med denne slurpingen, smakene og lettheten i maten som jeg er særdeles svak for.

Grønnsakssuppe er en stadig tilbakevendende yndling! Spiser den gjerne sammen med en skive godt brød. Da snakker vi snadder på høyt nivå!

 

Tirsdag 13. februar – Tirsdags-con carne

Som navnet skulle tilsi er dette en kjapp versjon av chili-con carne som passer helt perfekt å lage på en helt vanlig hverdag.

 

Onsdag 14. februar – Wraps med egg og røykelaks

Dette er perfekt å lage når du har lite med tid og har lyst på noe godt! Du kan også enkelt bytte ut røykelaksen med ovnsbakt laks. Det er også kjempegodt.

 

Torsdag 15. februar – Bakt pasta med tomat, ost og pølse

Denne oppskriften var med i en av mine aller først bøker – og jeg vet at det fremdeles er mange som lager den jevnlig. Kjapt, enkelt og godt!

 

Fredag 16. februar – Arvekyllingen med en vri

En av de mest populære oppskriften på bloggen min er «Arvekyllingen«. Denne langpanneretten med stekt kylling, fløte og massevis av gode smaker som bestandig er en stor suksess å servere  til både små og store gjester.

Her har jeg laget en vri på arvekyllingen. Fremdeles en klassiker og fortsatt akkurat like godt!

 

Lørdag 17. februar – Pai med løk og tomat

En god pai karakteriseres, etter min smak, av en smørfull og sprø paibunn og et smakfullt og rundt paifyll. Det er litt jobb med å lage den perfekte paibunnen, men du vil garantert være fornøyd med hvert eneste brukte minutt når du smaker på det ferdige resultatet!

 

Søndag 18. februar – Torsk med pesto i filodeig

I dag har jeg bursdag og det feirer jeg veldig gjerne med denne knallgode torskeretten! Filodeig får du kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker og i innvandrerbutikker. Du kan også bruke vårrullark til retten.

 

Ukens kake – Rullekake med sjokoladekrem

Jeg elsker denne rullekaken! Og det er jeg sikker på at du kommer til å gjøre også. Med mindre du har aversjon for sjokolade og andre søte, gode ting!

 

Ukens gjærbakst – Eltefritt brød med basilikumpesto

Nam! Elsker dette brødet!

 

Ha en strålende fin uke!

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 7”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon