Ukemeny for uke 13

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 13

Hei, hei! Jeg håper du har hatt fine påskedager samme hvor du har tilbrakt dem. Jeg har hatt en helt topp påskeferie og er snart klar for å starte en ny arbeidsuke. Selv om det er helligdag i morgen også, starter jeg ukemenyen min da. Ettersom butikkene ikke er åpne da, og de fleste kanskje har ulike rester fra påskematen liggende, satser vi på restemat da.

Resten av uken blir det litt av hvert å velge mellom. Jeg håper du blir inspirert til å prøve enten én eller flere av middagsforslagene. En riktig god uke til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 13

 

Mandag 28. mars – Pytt i panne

Du vet av navet at dette er middagen for å bruke opp middagsrestene som ligger i kjøleskapet. Bruk for all den denne oppskriften som en veiledning, og ikke som en fasit, til hva du kan ha i. Her er det virkelig fritt frem for kreativiteten!

Ukemeny for uke 13

 

Tirsdag 29. mars – Hjemmelaget fiskegrateng

Det er muligheter for å bruke opp rester i dagens middag også, for har du fiskerester, enten i kjøleskapet eller i fryseren, er de helt perfekte å bruke i denne fiskgratengen.

Denne versjonen er uten makaroni i. Vil du ha det, finner du en god oppskrift på det her! Til gratengen er det godt med kokte poteter og en frisk salat.

Ukemeny for uke 13

 

Onsdag 30. mars – Mild tomatsuppe med brødkrutonger

Tomater er noe av det beste vi kan spise – både smaksmessig og kroppsmessig. Det er utrolig deilig når de to tingene klaffer 100 prosent. Denne tomatsuppa er full av tomater, både ferske og hermetiske, den er kjempekjapp å lage, dufter deilig og smaker himmelsk! Mer enn det kan man vel ikke forlange av maten!

Ukemeny for uke 13

 

Torsdag 31. mars – Pasta med karbonadedeig og brokkoli

Her har jeg lagd en skikkelig kjapp og supergod hverdagsmiddag med karbonadedeig, pastaskruer, seterrømme og brokkoli. Nam!

Ukemeny for uke 13

 

Fredag 1. april – Biffsnadder med bearnaisesaus og pommes frites

Når alt kommer til alt, er det ikke mye som slår saftig biffsnadder med hjemmelagd bérnaisesaus. Det er og blir skikkelig snaddermat!

Ukemeny for uke 13

 

Lørdag 2. april – Lekker laks med aprikos- og tomatsaus

Dette synes jeg er en skikkelig staselig middag å by på. Den er ikke vanskelig å få til, selv om den ser superlekker ut!

Ukemeny for uke 13

 

Søndag 3. april – Kyllingspyd med peanøttsaus

Skulle du få lyst til å glede deg selv, kan disse kyllingspydene med peanøttsausen anbefales på det varmeste.

Ukemeny for uke 13

 

Ukens kake – Vaniljemuffins med kardemomme

Disse muffinsene, eller noe som lignet veldig, spiste jeg på en cafe i Gøteborg for mange år siden, og falt pladask for dem. Kardemommen og det varme vaniljefyllet i midten var en veldig bra kombinasjon.

Ukemeny for uke 13

 

Ukens gjærbakst – Horn med ost og skinke

Fylte horn er jo så godt og dessuten så utrolig kjekke å finne fram fra fryseren når man har lyst på noe godt til kveldsmat eller kanskje ungene skal noe spesielt på skolen.

Ukemeny for uke 13

En riktig god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon