God påske, folkens!

Håper påsken har startet bra samme om du befinner deg hjemme eller på påskefjellet. Jeg bruker de seks første påskedagene på treningsleir i Danmark, så her blir det ikke mye matlaging, men desto mer spising. Så gleder jeg meg til å lage masse god påskemat når jeg kommer hjem!

Her kommer mine forslag til god mat som kan lages i påskedagene. Så håper jeg at du finner mye som frister!

Ønsker deg en riktig så god påske! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 15. april – Grønnsakssuppe

Love it! Love it! Love it!

 

Tirsdag 16. april – Kjapp og god fiskegrateng

Dette er en fransk versjon av fiskegratengen – brandade. Det er masse torsk i gratengen og moste poteter på toppen.

 

Onsdag 17. april – Pastasalat med svinefilet

Pastasalat er bestandig poppis å servere til middag hjemme hos oss. Hvordan er det hjemme hos dere?

 

Skjærtorsdag – Langstekt lammelår

Det tar hele dagen å steke lammelåret på denne måten, men det er minimalt med arbeid. Og du kan godt ta en skikkelig skitur mens kjøttet stekes!

 

Langfredag – Stekt kveite med smørsaus

Dette er en herlig luksusmiddag! Det er bare å begynne å glede seg allerede.

 

Påskelørdag – Honningglasert lammecarre

Har du lyst på litt ekstra fin middag i påsken, er denne lammecareen et snasent alternativ. Kjøttet er supermørt og det matcher veldig godt i smaken med honningen.

 

1. påskedag – Kjøttgryte med grov rotstappe

Duftende gryte full av gode smaker!

 

Ukens kake – Årets påskekake 

sponset link

Kjempeenkel og saftig sjokoladekake med morsomt fulglereir på toppen.

 

Ukens gjærbakst – Tortano, innbakt brød med egg, ost og skinke

Dette er det beste og vakreste påskebrødet jeg vet! Utrolig lekkert å sette på bordet dersom man skal ha en påskelunsj.

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Readers comments

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *