Ukemeny uke 10

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 10

Her hjemme har søndagene i det siste blitt dagen for å bruke opp grønnsaker, rester og annet snacks som synger på siste verset. Kanskje er det mandagene eller tirsdagene som passer best å ta en sånn runde for deg? Samme hvilken dag det er, så er det kjekt å ta noen sånne dager innimellom. Så ta gjerne en runde for å se hva hvordan det ligger an hos deg og tilpass middagsforslagene mine ut fra dine forhold.

Som vanlig er det både vegetarmiddager, fiskemiddager, kylling-, svin- og storfemiddager å finne i ukemenyen. I tillegg til en deilig kake og gode rundstykker. Håper du finner mye som frister!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 2. mars – Pasta med blomkål og chili (sponset link)

Som det pastaelskende mennesket jeg er, blir jeg BESTANDIG fornøyd når det er pasta til middag! Med bare noen enkle ingredienser, kan man få verdens beste mat!

 

Tirsdag 3. mars – Pølser med potetstappe

Jeg blir iallfall bestandig populær når det står noe så enkelt som pølser og potetstappe på menyen her hjemme. Bestandig med hjemmelaget potetstappe! For den hjemmelagde smaker ca. tusen ganger bedre enn alle ferdigkjøpte varianter jeg har smakt. Og deler du potetene i forholdsvis små biter, går det riktig så fort å lage det også.

 

Onsdag 4. mars – Arvefisken

Fiskens svar på bloggens mest populære oppskrift: «Arvekyllingen»! Skikkelig god denne også!

 

Torsdag 5. mars – Årets beste grønnsakssuppe (NÅ MED RIKTIG LINK!)

Bestandig en slager med grønnsakssuppe til middag. Her bruker jeg litt makaroni sammen med rotgrønnsakene og så bruker jeg bacon. Du kan veldig enkelt kutte ut baconet om du vil ha den helt vegetarisk.

 

Fredag 6. mars – Supergod fiskesuppe

Dette er en skikkelig luksusfiskesuppe som du lager når du har litt ekstra med tid og har lyst på en herlig middag!

 

Lørdag 7. mars – Vegetarlasagne

Har du testet ut denne vegetariske versjonen av den italienske favoritten? Jeg synes iallfall at vegetarisk lasagne smaker skikkelig godt! Håper du liker den også!

 

Søndag 8. mars – Kylling med paprikasaus og ris

Paprikasausen til denne middagen er supergod og passer til så mange forskjellige middager! Dette vet jeg er en familiefavoritt hos mange!

 

Ukens kake – Den beste fyrstekaken

Dette er definitivt den beste fyrstekaken jeg både har laget og spist! Og tro meg; jeg har smakt mange fyrstekakebiter i mitt liv! Oppskriften er den originale fra Erichsens konditori i Trondheim, og de lagde sine første fyrstekaker i 1860!

 

Ukens gjærbakst – Frokostrundstykker

Helg for meg er veldig ofte duftende rundstykker til frokost! Denne deigen lager du kvelden før og så kaldhever du rundstykkene i kjøleskapet til neste morgen.

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon