Ukemeny for uke 9

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 9

Vinterferien er over her på Østlandet og livet går tilbake til vante rutiner. Til de av dere som skal ha vinterferie nå til uka, så håper jeg dere får flotte dager hvor dere enn befinner dere. Jeg skal nyte at det er meldt strålende sol og mange varmegrader her hjemme! Utrolig deilig!

God uke til dere alle! Og husk; nyt livet og nyt maten!

Mandag – Hvitløkskylling

Alle som enten har spist middag hjemme hos meg eller som har lest mer enn én middagsoppskrift fra meg før, vet at jeg har en veldig stor appetitt på hvitløk. Jeg simpelthen elsker disse feddene som med sin tilstedeværelse gir en ekstra dimensjon til veldig mye mat. Selv med mitt til dels ganske så store hvitløkforbruk, har jeg ennå ikke mistet en eneste venn på grunn av hvitløkånden dagen derpå.

Ukemeny for uke 9

 

Tirsdag – Kokos- og chilisuppe med stekte scampi

Jeg vet jeg har skrevet det før, og jeg skriver det gjerne igjen! Jeg er veldig svak for en god suppe! Det fine med suppe er at du veldig kjapt og enkelt kan lage deg en skikkelig god en. Den ultimate smaken får du selvfølgelig når du bruker god, hjemelagd kraft, men det er sjelden hverdagene gir rom for koking av det. Så med mindre jeg har noe på lager i fryseboksen, tyr jeg til ferdig buljong eller fond.

Ukemeny for uke 9

 

Onsdag – Pasta med pesto og tomatsaus

Den italienske designeren Valentino er ikke kjent for å ta lavpris på sine kreasjoner. En liten kikk på hans hjemmesider er nok til å skjønne at lønnsnivået må være litt over gjennomsnittet for å bli fast kunde der. Maten hans derimot, er det mulig å få en smak av uten at lommeboka blir særlig tynnere. I den hjemmelagde versjonen da så klart.

Ukemeny for uke 9

 

Torsdag – Spansk sei

Kombinasjonen stekt sei og tomatsaus er veldig god. Her tilsetter jeg dessuten både hermetiske paprika og en god klunk med hvitvin og får en skikkelig god spansk vri på det hele.

Ukemeny for uke 9

 

Fredag – Lettvint risotto med paprika

Ingen røring påkrevd i denne risottoversjonen. Bare has sammen og puttes i stekeovnen!

Ukemeny for uke 9

 

Lørdag – Sprø vårruller

Jeg elsker gode vårruller! Og jeg vet jeg ikke er alene om det. I denne oppskriften får du steg-for-steg-bilder for hvordan du lett fyller og ruller dine egne vårruller!

Husk å lag dobbel porsjon når du først er i gang!

Ukemeny for uke 9

 

Søndag – Entrecoôte med aspargeskrem og gulrot

Finn fram grillpanna og lek det er sommer! Det har jeg tenkt å gjøre!

Ukemeny for uke 9

 

Dessert – Muffins med blåbærfyll og kremostglasur

Gode muffins blir i grunn aldri feil! Det er bare godt, samme hvordan man ser på saken. Disse er fylt med godt blåbærsyltetøy og har fått glasur av kremost, smør og melis på toppen. Godt, godt, godt!

Ukemeny for uke 9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon