Tenke seg til, folkens! Vi er halvveis inne i januar! Dagene har blitt synlig lysere og jeg elsker det!

Denne uken blir en spennende uke! Nå på torsdag er det finale i Vixen Influencer Awards og jeg var så heldig å komme til finalen. Vi er fem totalt i finalegruppen for mat og det blir jo kjempespennense å se hvem som får med seg vinnerdiplomet hjem. Jeg kommer til å legge ut fra hele kvelden på InstagramStory og SnapChat, så følg meg gjerne der. Du finner meg som Fru Timian og/eller frutimian.

En god søndagsvane er å se gjennom tørrvareskap og kjøleskap for å få en oversikt over hva som finnes der og hva som bør spises opp tidlig og sent i løpet av uka. Tomat- og grønnsakssuppen min er super for å bruke opp grønnsaker som ligger i kjøleskapet. Følg deg helt fri til å bruke de grønnsakene som du har tilgjengelig.

Håper du finner mye som du har lyst til å prøve deg på i løpet av uka! Ønsker deg en riktig så god uke! Og husk; Nyt maten og nyt livet!

 

Mandag 14. januar – Tomatsuppe med grønnsaker og pasta

Hjemmelaget suppe, full av grønnsaker og hermetiske tomater, på under 25 minutter! Særdeles godkjent, spør du meg!

 

Tirsdag 15. januar – Stekt ørret med potetstappe og knallgode grønnsaker

Når jeg ser denne maten, kjenner jeg at jeg gleder meg ordentlig til å spise. Bare fargene er nok til at jeg får lyst til å kaste meg over.

 

Onsdag 16. januar – Italiensk grønnsaksgryte med pølser

Får du lyst til å kaste deg over maten når du ser bildene av denne grønnsaksgryten med pølser og parmesan? Det får iallfall jeg!

 

Torsdag 17. januar – Saftig kylling med bønner, avokado og quinoa

Jeg elsker mat som dette! Masse gode smaker, fargerikt og lett å lage. Får du ikke tak i quinoa på butikken, kan du bruke fullkornsris istedenfor.

 

Fredag 18. januar – Gratinerte kjøttboller med pasta og tomatsaus i langpanne

Jeg kan nærmest garantere deg at dette kommer til å være en populær middag å servere. Du kan lese mer om hvorfor jeg våger å påstå det, hvis du klikker deg inn til oppskriften.

 

Lørdag 19. januar – Stifado – Gresk kjøttgryte  (sponset link)

Å, denne kjøttgryten er supergod! Det var bare så vidt jeg fikk oppskriften – måtte mase skikkelig – for den hadde vært en sterkt bevart famliehemmelighet i lang, lang tid! Heldigvis ble kokken overtalt-

 

Søndag 20. januar – Pannestekt torsk med ertepuré og sprøstekt bacon

Herlig søndagsmiddag med saftig torsk, gyllenstekt bacon og en litt søtlig ertepuré. Nam!

 

Ukens kake – Stekt ostekake med blåbær

Dette vet jeg er en skikkelig favorittkake hos mange av dere! Har du prøvd den?

 

Ukens gjærbakst – Saftige rundstykker med frø

Disse er perfekte å servere både til salt pålegg og til ost og syltetøy! Og de bruker å bli skikkelig saftige og luftige!

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Readers comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *