Ukemeny for uke 1

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 1

Godt nytt år, folkens! Håper dere alle har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring og er klare for et nytt år! Jeg gleder meg masse til 2019. Håper at det blir et like bra og spennende år som 2018 har vært!

Noe av det mest spennende som skjedde i Fru Timian-livet i 2018, var definitivt å komme ut med en egen krydderserie. Og den har fått en helt fantastisk mottakelse. Så jeg rakk aldri å komme ut i mer enn 9 butikker når før jul, for jeg hadde ikke kapasitet til å følge opp butikker som tok kontakt og som ønsker å selge, og ikke hadde jeg kapasitet til å produsere flere flasker heller.

Nå er jeg klar til å ta opp kontakten med ulike butikker, og romjulen har også blitt brukt til å lage opp et aldri så lite lager med krydderflasker. Jeg kommer også til å lansere nettbutikk meg krydderne om ikke alt for lenge, så følg med!

Så til maten resten av denne uken! Vi starter hverdagene med tips til restemiddag for å få brukt opp rester av både juleskinken og julenøttene. Og lagde du din egen surkål og rødkål, kan det jo være at det ligger igjen noen kålrester i kjøleskapet også. De er supre å ha i onsdagsmiddagen.

Det blir bra med flere fiskeretter denne uken, kjenner jeg. Jeg har iallfall spist for lite fisk nå i juledagene.

Håper du finner mange retter som du har lyst til å lage! Ønsker deg en strålende fin førsteuke i 2019, og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Onsdag 2. januar – Restewok med juleskinke (sponset innlegg)

Har du fremdeles rester av juleskinken liggende i kjøleskapet? Kanskje noen grønnsaker som straks begynner å bli litt slappe i fisken? Da kan du lage denne herlige woken full av restemat! Her bruker jeg både juleskinke, kålen som ikke ble surkål og siste rest av julenøttene! 

 

Torsdag 3. januar – Fiskesuppe på 1-2-3

Denne fiskesuppen bruker du ikke mange minuttene på å lage! Og den er kjempegod! Du kan bruke fersk fisk og du kan bruke frossen fisk i den, det spiller ingen rolle. Bruk det som passer deg best.

 

Fredag 4. januar – Bifftaco med guacamole og hjemmelaget salsa

Hvis du har lyst på litt variasjon fra den vanlige varianten, kan du jo prøve denne: En kjempegod bifftaco med guacamole og hjemmelaget tomatsalsa.

 

Lørdag 5. januar – Supergod kylling tikka masala

Dette er en stor familiefavoritt hos oss! Ganske så lang innholdsfortegnelse, men den er både lett og ganske så kjapp å lage.

 

Søndag 6. januar – Ostefylte laksefileter og ratatouille

Å, dette er en kjempegod middag! Saftige laksefileter og ratatouille, som er et fransk tomatisert grønnsakstilbehør. Perfekt til laksen. Nam!

 

Ukens dessert – Sitrussalat med peanøttkrokan

Jeg feirer at januar er her, og med den, appelsinsesongen! Jeg vet det er litt for tidlig med blodappelsiner, som det også er med på bildet, men de vanlige appelsinene begynner å bli skikkelig saftige og gode nå!

 

Ukens gjærbakst – Langpannebrød med havregryn

Et nytt år og absolutt nye muligheter for å bake noe godt! Dette langpannebrødet med havregryn har i mange år vært en av de mest populære gjærbakstoppskriftene på bloggen!

 

En god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon