Ukemeny for uke 40

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 40

Høstferie! Jeg synes akkurat at sommerferien sluttet, jeg 😉 Jeg holder på å flytte hele krydderproduksjonen min, så jeg har planer om å bruke høstferieuka på det. Forhåpentligvis er vi oppe med produksjonen denne uken! Gleder meg sånn til å flytte inn i store, lyse og kjempefine lokaler!

Jeg har laget en ukemeny som jeg satser på skal passe både for de av dere som er hjemme og jobber og deres som er på høstferie! Jeg håper iallfall at du finner mye som frister og som du har lyst til å lage!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 28. september – One pot pastapanne med løk, squash, spinat og cottage cheese

Denne har gjort stor suksess her hjemme, og det håper jeg den kommer til å gjøre hos deg også! Så, finn frem en stor panne og sett i gang! God middag!

 

Tirsdag 29. september – Kyllingsalat med chorizo og byggris 

Supersaftig kylling og knallgod dressing! Veldig god kombo, spør du meg!

 

Onsdag 1. september – Gratinerte kjøttboller med pasta og tomatsaus i langpanne

En stor familieslager!

 

Torsdag 2. september – Terteskjell med fisk og reker i hvit saus

Vi går for en skikkelig retroklassiker denne torsdagen!

 

Fredag 3. september – Grønsaksboller med rødbeter og gulrot

Elsker fargene! Elsker smakene!

 

Lørdag 4. september – Lammegryte med tomater og rotgrønnsaker

Om det skulle være noen som helst tvil; grytesesongen er herved i gang 😉

 

Søndag 5. september – Arvefisken

Denne bruker å gjøre stor suksess hos både små og store!

 

Ukens kake – Den beste krydderkaken

Denne krydderkaken er fortryllende enkel å lage, og blir bestandig veldig godt mottatt enten det er i barnebursdag, skoleavslutning eller til ettermiddagskaffen. Den er dessuten veldig kjekk å fryse ned, så om ikke alt blir spist med én gang, bruker jeg bestandig å dele den i serveringsstykker før jeg putter den i fryseren.

 

Ukens gjærbakst – De beste hytterundstykkene

Disse er akkurat like gode å spise hjemme som på hytta!

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon