Ukemeny for uke 32

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 32

Hei, hei, godtfolk! Jeg håper at du har hatt en fin helg og straks er klar for en ny uke – om det nå er tilbake på jobb eller fremdeles ferie!

Følg meg gjerne på Snap eller Instagram Stories du også, så får du se mer av det som skjer i matblogglivet, men som aldri kommer på bloggen. Du finner meg som Fru Timian eller frutimian.

Her kommer forslagene til middager og litt snadder for den uken som kommer! Ønsker deg en riktig så god uke og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 6. august – Kinesisk wok med herlig saus

Dette må være en av de kjappeste og enkleste wokene å lage! Skikkelig god er den også! Love it!

 

Tirsdag 7. august – Pasta Alfredo

Pasta Alfredo er en italiensk pastasaus vanligvis bestående av smør, fløte og revet ost. Middagen er lettvint, tar ikke lang tid å lage og den smaker fantastisk!

Her er fløten byttet ut med blomkål, noe som også gir en veldig god saus. Så, vil du ha en litt sunnere variant av pasta Alfredo, er denne oppskriften et supert alternativ!

 

Onsdag 8. august – Stekt ørret med linse- og gulrotsalat

Jeg elsker denne middagen! Jeg kjøper bestandig laks og ørret med skinnet på, dersom jeg kan få tak i det. Aller helst ferdig skrapet skinn, sånn at det eneste jeg trenger å gjøre er å krydre litt før jeg legger fiskestykket, med skinnsiden ned, i stekepannen eller på grillen.

 

Torsdag 9. august – Pastapanne med skinke, bacon og ananas

Jeg er skikkelig på nostalgien her når jeg bruker hermetisk ananas i en middag. For meg vil middag og ananas i kombo bestandig tilhøre 80-tallet! Og ettersom 80-tallet for meg var herlige ungdomsår med oppklippet etasjehår, stenvasket olabukse med høyt liv og dertil tilhørende korte bein og strikket mohairgenser i pastellfarger, vil bestandig ananasen ha en særskilt stilling!

 

Fredag 10. august – Bifftaco med ferske lefser

Er det torsdags-, fredags- eller lørdagstaco som gjelder hjemme hos dere?

Hvis du har lyst på litt variasjon fra den vanlige varianten, kan du jo prøve denne: En kjempegod bifftaco med guacamole og hjemmelaget tomatsalsa.

 

Lørdag 11. august – Fiskegrateng med laks og spinat

De siste årene har vi spist mer spinat hjemme hos oss enn vi har gjort alle de foregående årene til sammen. Alle fire elsker det, og spinatsmaken passer så godt til utrolig mye forskjellig mat.

 

Søndag 12. august – Baconsnurret svinefilet med pastasalat

Det blir ekstra god smak av svinefileten når den blir surret av bacon før den stekes gyllenbrun og fin! Det blir skikkelig god smak det!

 

Ukens dessert – Hjemmelaget smoothie-pinneis

Å lage sin egen smoothie-pinneis er både kjapt og enkelt. Og så smaker det aldeles fabelaktig godt! Er du glad i smoothie, kommer du til å elske disse smoothie-pinneisene.

 

Ukens gjærbakst – Grovbrød med havregryn

Du vet det er noe godt i vente når stekeovnen lyser og det dufter gjærbakst i hele huset! Det er jammen ikke mye som smaker bedre enn rykende varm gjærbakst, gjerne en brødskive med en god klatt smør på. Mmm!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon