Ukemeny uke 38

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 38

Hu og hei som disse ukene flyr avgårde! Søndag igjen og klart for en ny ukemeny. Fortsett gjerne å sende meg snapper og mailer med middager og annen mat som dere lager fra oppskriftene mine. Det er så morsomt å se! Du finner meg i stort sett alle sosiale medier som Fru Timian eller frutimian.

September er en herlig matmåned med så utrolig mye godt som er i sesong akkurat nå. Så jeg tenker det er bra å bare ta seg til rette av alt det gode som finnes i butikkene. Det blir derfor en FARGERIK UKE denne uken! Bli med på fargefesten du også!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 17. september – Minestrone med tomatsaus

Jeg blir glad bare jeg ser dette bildet! Elsker fargene og jeg elsker smaken av denne herlige grønnsakssuppen!

 

Tirsdag 18. september – Wok med risnudler og svinefilet

Finn fram spisepinnene og slurp i deg dagens middag!

 

Onsdag 19. september – Fiskesuppe på 1-2-3

Perfekt suppe å lage på travle hverdager!

 

Torsdag 20. september – Brennende kjærlighet

Dette er en herlig 80-tallsfavoritt som definitivt fortjener å skinne i 2018 også. Det synes iallfall jeg! Så får jeg håpe på at du er enig.

 

 

Fredag 21. september – Stekt ørret med dillpoteter og rødbetpesto

Sjekk ut de fargene! Er det ikke herlig! Smaken er skikkelig fargerik også.

 

Lørdag 22. september – Tante Torhilds kyllingform

Denne er superpopulær å servere i familieselskaper hos oss! Og jeg vet at det er mange av dere også som elsker denne!

 

Søndag 23. september – Sprø vårruller med kylling og grønnsaker

Dette, folkens; dette er altså så utrolig godt! Hjemmelagde vårruller fulle av grønnsaker og kylling, og med knasende sprø vårrullark rundt! NAM!

 

Ukens søtt og godt – Eplescones

Perfekt å servere til en kopp te eller kaffe i helgen!

 

Ukens gjærbakst – Eltefritt grytebrød

Hemmeligheten med eltefrie brød er å røre sammen en forholdsvis løs gjærdeig, med lite gjær i, den ene dagen for så å la deigen stå og godgjøre seg i mange timer. Og i løpet av disse timene lages det massevis av lufhull som gjør at det ferdige brødet blir luftig og saftig.

Om du ikke har prøvd det på en eltefri deig ennå, er oppfordringen herved gitt!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon