Etter en herlig helg med kunstutstilling, maisplukking, sulling og dulling, og god mat, er jeg klar for en ny uke! Jeg håper du også har hatt en fin helg og gleder deg til å starte opp en ny uke straks.

Start gjerne ukeplanleggingen din med å ta en gjennomgang av hva du har liggende i kjøleskapet og kjøkkenskapene – og kanskje fryseren også – så ser du hva som må brukes opp den kommende uken. Mange av oppskriftene i ukemenyen kan tilpasses ulike råvarer som du måtte ha. Du kan også bruke søkefeltet øverst på bloggen og skrive inn den råvaren du har, og som du gjerne vil bruke opp, så kommer alle aktuelle oppskrifter opp.

Jeg håper du finner mye som frister i ukens forslag her fra meg. Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 7. september – One pot pastagryte med tomatsaus

God og sunn middag som hele familien elsker og minimalt med oppvask i etterkant = perfekt hverdagsmiddag! Ja, etter min mening er denne middagen så god at den absolutt også kan serveres i helgene, altså. Bare så det er sagt!

 

Tirsdag 8. september – Kyllingsalat med soltørkede tomater og tortillachips

Dette er middag på noen få minutter, helt uten innblanding av kniv og skjærefjøl. Nesten på kanten til ikke å være kokkelering, med andre ord 😉

 

Onsdag 9. september – Fiskekaker med remulade

Klassiker som aldri går av moten!

 

Torsdag 10. september – Stekt laks med saftig couscous

Både smakene og fargene er skikkelig tiltrekkende i denne middagen!

 

Fredag 11. september – Grønnsaksgrateng med kylling til

Jeg tenker det blir en god start på helgen med dette til middag!

 

Lørdag 12. september – Knallgod pai med bacon og ost!

Det blir brått feststemning når denne paien kommer på bordet!

 

Søndag 13. september – Lammegryte

Nå begynner det å være masse godt lammekjøtt i butikkene, så her er det bare å finne frem en gryte og la det putre i vei!

 

Ukens kake – Eplekake med vaniljekrem (nå med riktig lenke)

Åh! Denne eplekaken er altså SÅ god! Har du testet den ut?

 

Ukens gjærbakst – Rundstykker med havregryn og yoghurt

Jeg bruker ofte yoghurt i rundstykker for å få en ekstra mykhet og saftighet i det ferdige resultatet.

 

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *