Kyllingsalat med soltørkede tomater og tortillachips
Noen ganger handler middagslagingen mest om å blande sammen diverse ingredienser uten at det egentlig er mye kokkelering ute og går. Dette er en sånn type middag. Her har jeg rett og slett bare kjøpt ulike poser med salat, et beger med ferdigstekt kyllingkjøtt, et beger med soltørkede tomater i olje og ett med artisjokkhjerter. Og så knuser jeg en pakke med tortillachips og drysser over til slutt.
Dette er altså middag på noen få minutter, helt uten innblanding av kniv og skjærefjøl. Nesten på kanten til ikke å være kokkelering, med andre ord 😉
Kyllingsalat med soltørkede tomater og tortillachips
til 4 personer
2 hjertesalater
1 pk ruccola
600 g ferdig grillet kyllingkjøtt, oppdelt i småbiter
½ glass soltørkede tomater i olje, oppdelt i småbiter
200 g artisjokkhjerter som ligger i olje
1 pose tortillachips
Riv opp hvertesalaten før du blander den sammen med ruccolaen og resten av ingrediensene. Bruk litt av oljen som både tomatene og artisjokkhjertene ligger i og ha over salaten.
Da er det ferdig middag! Hipp hurra!