Forrige uke ble jeg spurt av NRK Østfold om jeg kunne komme å være med på ettermiddagssendingen å lage god strandmat, og ettersom det er totalt forbud mot å tenne opp engangsgriller nå, måtte maten ikke innbefatte grill. Og så ble programlederen og jeg enige om at når vi skal ha mat på stranden, er de færreste av oss interesserte i å bruke masse tid på kjøkkenet hjemme før vi reiser ut, og at det er mest vanlig å bare plukke med seg diverse fra butikken.

Jeg bruker derfor ferdiggrillet kyllingkjøtt i salaten og jeg lager egentlig ingenting. Jeg bare åpner noen poser, pakker og glass og blander sammen. Godt blir det, og det er perfekt å ta med alle posene og pakkene på stranden og blande maten sammen der.

For de av dere som følger meg på SnapChat eller InstagramStory, vet at vi pusser opp hjemme for tiden og verken har stekeplater eller kjøleskap tilgjengelig, og da er dette perfekt mat for oss også! Selv om vi ikke er på stranden.

 

Oppskrift på kyllingsalat med soltørkede tomater og tortillachips

til 4 personer

2 hjertesalater
1 pk ruccola
600 g ferdig grillet kyllingkjøtt, oppdelt i småbiter
½ glass soltørkede tomater i olje, oppdelt i småbiter
200 g artisjokkhjerter som ligger i olje
1 pose tortillachips

Riv opp hvertesalaten før du blander den sammen med ruccolaen og resten av ingrediensene. Bruk litt av oljen som både tomatene og artisjokkhjertene ligger i og ha over salaten.

Da er det ferdig middag! Hipp hurra!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *