Ukemeny for uke 42

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 42

Er du en av de flinke til å sette opp en ukemeny for hele den kommende uka? Eller legger du noen løslige planer som justeres og endres litt under veis? Samme hvilken taktikk du har, er det bestandig lurt å ta en runde gjennom kjøleskapet og andre matskap minst én gang i uka for å se hva som bør brukes opp de kommende dagene. Dagens oppfordring er derfor: sjekk ut hva du har som kan brukes som middag den kommene uken! Så kan du se om noen av mine middagsforslag passer med de råvarene som du har tilgjengelig.

Som vanlig er det litt av hvert i ukemenyen med to vegetaroppskrifter, to fiskemiddager, én med svinekjøtt, én med kylling og én med storfekjøtt. Satser på at det blir noe for enhver smak da.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 14. oktober – Fiskegrateng med laks og spinat

Denne fiskegratengen har jeg laget veldig mange ganger, og den bruker å bli akkurat like godt mottatt hver eneste gang!

Har du fiskerester liggende i fryseren, både hvit- og rød fisk er det perfekt å bruke den i denne gratengen.

 

Tirsdag 15. oktober – Spagetti med kylling, hvitløk og paprika

Superenkel og god middag for hele familien! Skulle du ha det ekstra travelt i dag, kan du også bruke ferdiggrillet kylling fra butikken til denne middagen.

 

Onsdag 16. oktober – Kjøttkaker med ekstra kikk og brun saus (sponset innlegg)

Er skikkelig fornøyd med den overskriften! Kjøttkaker med ekstra kikk! Eller kick om du vil. Men ettersom jeg bruker KIKKoman i både kjøttkakene og sausen, passet det i grunn best å skrive kikk!

Kjøttkakene er SKIKKELIG GODE! Saftige og smakfulle, om jeg nå skal si det selv.

 

Torsdag 17. oktober – Koteletter med saus og grønnsaker

En god, gammel traver på middagsfronten i dag! Nå er den norske rosenkålen i sesong også, så da passer det perfekt å lage denne middagen! Med unntak av de kokte potetene jeg serverer til, lager jeg klar resten av middagen med både kjøtt, grønnsaker og god saus, i stekepannen.

 

Fredag 18. oktober – Hvit pizza med potet, sopp og basilikumpesto

Hvit pizza, potetpizza eller pizza med potet. Kjært barn har mange navn, og denne godbiten ligger klart i favorittboksen! Dette er SÅ GODT!

 

Lørdag 19. oktober – Supergod fiskesuppe

Noen ganger, når det er helg og jeg har tid til å kose meg ekstra lenge på kjøkkenet, er det veldig tilfredsstillende å koke suppe med skikkelig kraft og ta tiden til hjelp for å oppnå de gode smakene. Dagens fiskesuppe tilhører denne kategorien. Perfekt helgemiddag!

 

Søndag 20. oktober – Minestrone med tomatsaus

Å! Jeg blir lykkelig bare av å se på dette bildet! Legg til duften som brer seg rundt i huset mens minestronesuppen koker, og du blir garantert hektet!

 

Ukens kake – Rullekake med sjokoladekrem

Oh la la! Sjokolade på sjokolade! Det blir bestandig godt mottatt!

 

Ukens gjærbakst – Kjapt brød med bær og nøtter

Jeg sniker inn brødet her selv om det ikke er gjærbakst, men bakepulverbakst. Blir kjempegodt og perfekt å servere til god ost!

 

En god uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon