Maten til morsdagen!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Maten til morsdagen!

Her kommer mine matønsker for morsdagen i morgen. Jeg håper på å bli vekket opp til hjemmelagde morsdagskort og en god frokost. Så tenker jeg det kan være plass til både en fistende lunsj og en skikkelig god familiemiddag med tilhørende kake til dessert på ettermiddagen.

Jeg ønsker dere alle en skikkelig god morsdag i morgen!

Maten til morsdagen!

 

Frokost – Posjert egg på ristet brød

Posjert egg – og bløtkokt egg – er mine store helgefrokostfavoritter. På ukedagene går det stort sett i havregrynsgrøt til frokost (det må jeg se å få lagt ut en oppskrift på). Så for meg er det skikkelig helgefølelse når dette kommer på bordet.

Maten til morsdagen!

 

Lunsj – Rustikk salat med hvitskimmelost og nøtter….

En stor salatfavoritt. Elsker kombinasjonen av osten og nøttene!

Maten til morsdagen!

 

….og nystekte eltefrie rundstykker

Jeg sier bare nyt! Disse er bare så utrolig gode!

Maten til morsdagen!

 

Middag – Laks med sellerirot og bacon

Denne middagen ser altså så staselig ut. Heldigvis er den riktig så enkel å lage at mor ikke trenger å bistå.

Maten til morsdagen!

 

Dessert – Sjokolademakroner

Jeg elsker jo makroner, så hvis noen har lyst til å glede meg, er det bare å komme med en liten bunke av disse sprø, men seige nøttemakronene fyllt opp med sjokolade.

Maten til morsdagen!

Jeg tror mor er god og mett etter denne dagen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon