Ukemeny for uke 2

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 2

Nå er det nye året skikkelig i gang og jeg håper at det står til dine forventninger så langt! Jeg kjenner meg superklar for dette nye året. Tror dette kommer til å bli et veldig spennende år for Fru Timian. Det er jo lov til å håpe på at Fru Timians krydderserie skal ta skikkelig av samtidig som bloggen og alt rundt den fremdeles fortsetter å vokse. Jeg er så utrolig takknemlig for alle dere som følger meg i alle de ulike sosiale kanalene som jeg er på. Tusen takk til dere alle!

God mat må vi ha å spise denne uken også, ikke sant? Så her kommer det forslag til noen gode og lettvinte middager i ukedagene og fremdeles like gode, men kanskje litt mer tidkrevende middager for helgedagene. Og også forslag til en kake og god gjærbakst!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 7. januar – Laks, ris og grønnsaker i én og samme panne

Alt i én gryte-middag! Yes! We love it! Det gjør iallfall jeg og jeg vet at det er mange av dere som gjør det også. Denne er superenkel å lage og du lager altså alt i én og samme kjele.

 

Tirsdag 8. januar – Tomat- og paprikasuppe med brødkrutonger

Brødkrutonger er en genial oppfinnelse når man har litt tørt brød liggende i brødboksen. Og du kan gjerne bruke grovt brød til dem også. Det passer supert til denne tomat- og paprikasuppen!

 

Onsdag 9. januar – Pølsegryte – one pot

Vi kjører på med to ulike alt i én gryte-middager denne uken! Både mandagens fiskemiddag og dagens pølsemiddag lager du i én og samme gryte. Dette er enkle og kjempegode middager som bruker å være populære hos både små og store.

 

Torsdag 10. januar – Pasta med ovnsbakt blomkål og chili (sponset innlegg)

Pasta en én av mine store svakheter i matveien! Jeg elsker pasta i alle mulige fasonger og størrelser. Den kan gjøres superluksuriøs og den kan gjøres kjempeenkel – akkurat som denne varianten.

 

Fredag 11. januar – Saftig biff med hasselbackpoteter og rødvinssaus

Ta ut kjøttet i god tid og stek kjøttet sånn at du sitter igjen med saftige og smakfulle biffer! Jeg elsker dette tilbehøret – hasselbackpoteter, smørstekte grønnsaker og rødvinssaus!

 

Lørdag 12. januar – Baconsurret kylling med mozzarella

Det er ikke uten grunn at denne har ligget på 10 på topp-listen over de mest leste middagsoppskriftene flere år på rad! Dette er en herlig helgerett!

 

Søndag 13. januar – Kjøttkaker med brun saus og ertestuing

Bestandig like poppis å servere hjemmelagde kjøttkaker med brun saus og ertestuing. Eller det vil si, det er ikke alle i familien som er like glad i den ertestuingen, men jeg elsker den 😉

 

Ukens kake – Glutenfri sjokoladekake i langpanne

Dette er en skikkelig saftig og god sjokoladekake og du trenger definitivt ikke å være allergisk mot gluten for å lage denne.

 

Ukens bakst – Scones

Scones er kjempegodt! Riktig så kjapt å lage er det også! Og det er perfekt å spise til en litt sen frokost eller til helgelunsjen! Og alle andre ganger når du kjenner trangen etter godt bakverk.

Jeg vet at det er flere av dere som har fått denne oppskriften som en favoritt!

 

En riktig god uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon