Ukemeny for uke 28

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 28

Oh la la! Uke 28! Disse ukene går altså så utrolig fort! Tenk; vi er allerede midt i juli! Jeg håper du har strålende fine sommerdager – på ferie eller på arbeid!

Her kommer mine forslag til middager og litt bakst for uken som kommer. Håper du blir fristet til å teste ut noen av oppskriftene!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 12. juli – PASTA MED BLOMKÅL OG CHILI

En av mine virkelig store svakheter her i livet er pasta! Det er noe av det aller beste jeg vet! Dagens middag er superkjapp og knallgod! En skikkelig vinner med andre ord!

 

Tirsdag 13. juli – TOMAT- OG MOZZARELLASALAT MED AVOKADO OG GRILLET KYLLING

Herlighet, dette er godt, folkens! Superdigg salat med grillet asparges og kylling, avokado, solmodne tomater og rikelige mengder med mozzarella! NAM!

 

Onsdag 14. juli – PANNESTEKT ØRRET MED BACON, TOMATER OG SITRONSMØR

For meg er dette en herlig middag som passer like godt på en onsdag som en søndag! Den er lettvint og enkel å lage, og den smaker smashing godt!

 

Torsdag 15. juli – SKIKKELIG SAFTIG VEGETARBURGER

Disse burgerne ble skikkelig saftige og gode! Masse gode smaker, passe chunky biter og de holder fint i fasongen.

 

Fredag 16. juli – GRESK FEST

La oss ta en aldri så liten fest denne uken! Vet ikke om forslagene mine er så veldig autentisk greske, men hva gjør vel det når maten er god 😉

 

Lørdag 17. juli – PASTASALAT MED REKER OG OSTESAUS

Skikkelig digg lørdagskos!

 

Søndag 18. juli – RIBBERULL!

For en fantastisk mat dette er! Ribberull – eller porchetta – som det heter på italiensk. Supersaftig ribbekjøtt som er fyllt opp med gode smaker. Jeg simpelthen elsker mat som dette! Stek den i ovnen eller legg den på grillen! Det er helt genialt!

 

Ukens kake – JORDBÆR- OG BRINGEBÆRKAKE

Klar for en deilig kake i helga? Da kan du rett og slett lage denne! Den ser ut som en pai, men det er faktisk en kakebunn jeg lager og trykker ut i paiforma, så den går enda mye fortere å lage enn en paideig. Den får en litt karamellaktig smak. Veldig god.

 

Ukens bakst – BUTTERDEIGSPINNER MED PARMESAN

Det er nesten litt juks å kalle dette bakst, for jeg bruker ferdigkjøpte butterdeigsplater som jeg kjevler ut, drysser parmesan over før jeg snurrer og steker. De er skikkelig gode – og de er lettvinte å lage!

 

En god uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon