Ukemeny for uke 28
Oh la la! Uke 28! Disse ukene går altså så utrolig fort! Tenk; vi er allerede midt i juli! Jeg håper du har strålende fine sommerdager – på ferie eller på arbeid!
Her kommer mine forslag til middager og litt bakst for uken som kommer. Håper du blir fristet til å teste ut noen av oppskriftene!
Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!
Mandag 12. juli – PASTA MED BLOMKÅL OG CHILI
En av mine virkelig store svakheter her i livet er pasta! Det er noe av det aller beste jeg vet! Dagens middag er superkjapp og knallgod! En skikkelig vinner med andre ord!
Tirsdag 13. juli – TOMAT- OG MOZZARELLASALAT MED AVOKADO OG GRILLET KYLLING
Herlighet, dette er godt, folkens! Superdigg salat med grillet asparges og kylling, avokado, solmodne tomater og rikelige mengder med mozzarella! NAM!
Onsdag 14. juli – PANNESTEKT ØRRET MED BACON, TOMATER OG SITRONSMØR
For meg er dette en herlig middag som passer like godt på en onsdag som en søndag! Den er lettvint og enkel å lage, og den smaker smashing godt!
Torsdag 15. juli – SKIKKELIG SAFTIG VEGETARBURGER
Disse burgerne ble skikkelig saftige og gode! Masse gode smaker, passe chunky biter og de holder fint i fasongen.
La oss ta en aldri så liten fest denne uken! Vet ikke om forslagene mine er så veldig autentisk greske, men hva gjør vel det når maten er god 😉
Lørdag 17. juli – PASTASALAT MED REKER OG OSTESAUS
Skikkelig digg lørdagskos!
For en fantastisk mat dette er! Ribberull – eller porchetta – som det heter på italiensk. Supersaftig ribbekjøtt som er fyllt opp med gode smaker. Jeg simpelthen elsker mat som dette! Stek den i ovnen eller legg den på grillen! Det er helt genialt!
Ukens kake – JORDBÆR- OG BRINGEBÆRKAKE
Klar for en deilig kake i helga? Da kan du rett og slett lage denne! Den ser ut som en pai, men det er faktisk en kakebunn jeg lager og trykker ut i paiforma, så den går enda mye fortere å lage enn en paideig. Den får en litt karamellaktig smak. Veldig god.
Ukens bakst – BUTTERDEIGSPINNER MED PARMESAN
Det er nesten litt juks å kalle dette bakst, for jeg bruker ferdigkjøpte butterdeigsplater som jeg kjevler ut, drysser parmesan over før jeg snurrer og steker. De er skikkelig gode – og de er lettvinte å lage!
En god uke til deg!