Ukemeny for uke 4

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 4

Da var snøen borte og vinteren har gått tilbake til det som har blitt normalen her på Østlandet for denne årstiden. Og jeg som akkurat rakk å føle meg som en skidronning! ha ha ha!

Jeg kjenner trangen til fargerik mat blir ekstra sterk når det regner og blåser så ille ute. Da må vi virkelig skape våre egne oaser hjemme. Jeg håper ukemenyen er med og bidrar til din hjemlige oase.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 25. januar – SPAGETTI OG TOMATSAUS (sponset link)

Opp med hånden alle dere som elsker spagetti og tomatsaus! Om jeg ikke brukte begge hengene for å skrive akkurat nå, hadde mine vært løftet høyt til værs! Det er så enkelt og så godt!

Inne i blogginnlegget viser jeg også hvordan du får den dype og gode smaken på tomatsausen, selv om den ikke koker lenge.

 

Tirsdag 26. januar – KOTELETTER MED SAUS OG GRØNNSAKER

Bildet av middagen er ikke av det mer fancy slaget, men middagen er skikkelig god! Og det er jo det viktigste, ikke sant?

 

Onsdag 27. januar – STEKT LAKS MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER

Jeg elsker det når det er sånn at maten blir feiende flott uten at man egentlig har gjort spesielt mye for at den skal bli det. Det synes jeg denne staselige laksen er et godt eksempel på. Jeg ovnsbaker grønnsaker og steker bacon og  fiskestykker og voila! så dukker disse lekkerbiskenene opp på tallerkenen!

 

Torsdag 28. januar – VEGETARGRYTE MED ROTGRØNNSAKER OG LINSER

Du trenger definitivt ikke være vegetarianer for å spise denne veggisgryten. Den er alt for god for at det bare er vegetarianerne som skal få kose seg med den!

 

Fredag 29. januar – SUPERGOD KYLLING TIKKA MASALA

Dette er god mat, folkens! Du kan like gjerne lage dobbel porsjon når du er i gang, så har du til dagen etterpå også. Det vil du garantert ikke angre på!

 

Lørdag 30. januar – ARVEKYLLINGEN

Her om dagen fikk jeg endelig tatt noen nye bilder til den mest populære oppskriften på bloggen! Oppskriften er den samme gamle, jeg kommer bare med forslag til noen små justeringer!

 

Søndag 31. januar – ARNES PANNESTEKTE SKREI MED ROTGRØNNSAKER OG BØNNER

Å ser ikke dette godt ut? Jeg lover at det er det også! Fersk skrei med herlige grønnsaker til!

 

Ukens kake – STEKT OSTEKAKE MED BLÅBÆR

Jeg ELSKER stekte ostekaker! Og denne med blåbær i, er definitivt med på favorittlisten!

 

Ukens gjærbakst – SUKKERBOLLER

Jeg sier bare: YES! Disse sukkerbollene – eller sugar buns – er livsfarlig gode!

Du må glemme all fornuft i hodet når du lager dem, for det er så store mengder med sukker og smør at du nesten må spørre deg om dette kan stemme, og det er nettopp det du ikke må spørre deg selv om. Da kan det jo være at du kommer på å redusere litt av smøret eller sukkeret. Her er det bare å følge oppskriften, bake og kose seg og glede seg vilt til de nystekte bollene er kalde nok til at du kan smake!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon