Ukemeny for uke 15

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 15

En riktig travel uke står foran meg. Hvordan er den kommende uka for deg? Passe avslappa eller full fred hele tiden? Samme hvordan dagene forløper seg, er det kjekt å kunne sette seg ned for å spise en god middag. Enten alene eller sammen med familien eller venner.

Alle oppskriftene mine er beregnet til 4 personer, om det ikke står noe annet i oppskriften.

En riktig god uke til deg. Og husk: nyt livet og nyt maten!

 

Mandag – Grove pannekaker med nøtter og blåbær

Når det er pannekaker som står på menyen, er det herren i huset som står ved stekepannene. Og han liker å prøve ut nye varianter og sammensetninger. Denne varianten er med grovt mel, knuste nøtter og blåbær i røra.

Ukemeny for uke 15

 

Tirsdag – Risotto med asparges og bønner

I en god risotto må riskornene være akkurat passe kokt, fremdeles med litt tyggemotstand, men ikke harde. Og så må den fremdeles være litt løs i konsistensen. Da er det knallgodt!

Ukemeny for uke 15

 

Onsdag – Stekt torsk med grønnsaker og guacamole

Har du en pakke frossen torsk i fryseren, er du ikke langt unna denne gode onsdagsmiddagen! Dette er hva jeg kaller perfekt hverdagsmiddag: kjapt, enkelt og veldig godt!

Ukemeny for uke 15

 

Torsdag – Thaisuppe med kylling

Til denne suppa kan du bruke en ferdiggrillet kylling, eller du kan skjære opp to kyllingfileter i strimler og ha i. Den er ganske så tykk denne suppa, så den minner nesten om en gryte. Kall den hva du vil!

Ukemeny for uke 15

 

Fredag – Wraps med kokt egg og røkt laks

Til min store glede er det nå lettere enn det var i mange år å få tak i god røykelaks i de mest vanlige dagligvarebutikkene også. Laksen er av superior kvalitet og den er faktisk røkt, noe som ikke alltid er en selvfølge selv om det heter røykelaks.

Ukemeny for uke 15

 

Lørdag – Ultragod biff med rødvinssaus

Lyst på en skikkelig saftig biff? Akkurat passe stekt og med massevis av god smak? Innimellom er det fantastisk godt med et anstendig stykke mørt kjøtt. Her har jeg lagd en italiensk grønnsakssalat til – caponata heter den – og den er helt smashing til!

Ukemeny for uke 15

 

Søndag – Pai med ost og skinke

Jeg kommer virkelig aldri til å bli lei av god pai. Jeg elsker det! Det gjør heldigvis resten av familien også, så da er det i grunn helt greit.

Ukemeny for uke 15

 

Dessert – Lyse cupcakes med marengsglasur

Med en stor forkjærlighet til kakeglasurer, er disse cupcakesene helt perfekte for meg. Skikkelig mye marengsglasur på toppen av saftige muffins. Nyt!

Ukemeny for uke 15

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon