Ukemeny for uke 14

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 14

Jeg blir nesten like forskrekket hver uke når jeg skal skrive ukemeny og skal nummerere hvilken uke vi akkurat skal gå inn i. Det går jo så utrolig fort. Straks ny mandag og nye muligheter for å lage gode middager. Jeg håper at du finner deg noen oppskrifter som du har lyst til å prøve deg på. Kanskje er det noen gamle favoritter som dukker opp i ukemenyen også.

Som vanlig er det litt av hvert å finne i ukemenyen. Både kjøtt-, fisk- og vegetarmiddager, pluss noe søtt å bite i til kaffekoppen.

Jeg ønsker deg en riktig fin uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 14

 

Mandag 4. april – Tomatsuppe med ostelokk

Hjemmelaget tomatsuppe er både kjempegodt og kjapt å lage! En herlig hverdagsmiddag, spør du meg. Her benytter jeg anledningen til å bruke opp noen halvtørre brødskiver og osterester, så blir det en helt toppers middag!

Ukemeny for uke 14

 

Tirsdag 5. april – Fiskekaker med lettvint potetgrateng

Lag dine egne fiskekaker eller bruk ferdigkjøpte (som jeg gjør her), når du lager denne tirsdagsmiddagen.

Ukemeny for uke 14

 

Onsdag 6. april – Kyllingsalat med fetaost og oliven

Jeg får en deilig caféfølelse når jeg spiser denne salaten! Og jeg elsker å gå på café! Det er noe med smakene og presentasjonen som jeg er skikkelig svak for.

Ukemeny for uke 14

 

Torsdag 7. april – Ovnsbakte koteletter og grønnsaker

Dette er en skikkelig herlig middag med grønnsaker, koteletter, fetaost og en frisk ertepuré. Så enkel og grei å lage at den passer perfekt midt i uken.

Ukemeny for uke 14

 

Fredag 8. april – Ciderdampede blåskjell

Nå er blåskjellene på sitt aller beste. Store og kjøttfylte og knallgode. Her damper jeg dem i cider smaksatt med chili, sitrongress og mengder av hvitløk. Jeg elsker å spise pommes frites til mine blåskjell. Oppskrift på det finner du her.

Ukemeny for uke 14

 

Lørdag 9. april – Den aller beste hamburgeren

Hjemme hos oss starter vi bestandig grillsesongen denne uken. Rett og slett fordi Adrian har bursdag den 4. april og at vi bruker å servere nygrillede hamburgere i bursdagsselskapet. I år blir bursdagsfeiringen på lørdag, så derfor kommer oppskriften i dag.

Det går selvfølgelig veldig godt an å steke burgerne inne på kjøkkenet også!

Ukemeny for uke 14

 

Søndag 10. april – Sprø vårruller med kylling og grønnsaker

Jeg tror jammen at det er duket for sprøstekte vårruller denne helgen! Love it! Når jeg først er igang med snitting og rulling, bruker jeg å lage dobbel porsjon. Så fryser jeg ned halvparten før jeg steker dem. Genialt!

Ukemeny for uke 14

 

Ukens kake – Stekt ostekake med nugatti

Stekte ostekaker kommer langt opp på den uendelig lange listen over gode kaker som finnes! Jeg er rett og slett særdeles svak for stekte ostekaker. Det er noe med denne tunge, kremaktigheten som stekeprosessen gir, som er veldig tiltrekkende.

Her er det syrlig ostekake som møte søtt sjokoladepålegg. Digg!

Ukemeny for uke 14

 

Ukens gjærbakst – Eltefrie ciabattas

Disse ciabattaene er veldig enkle å lage, men ettersom de er eltefrie, tar de litt tid å lage. Det vil si at deigen trenger å ligge en stund før du deler den opp og former dem i den fasongen du ønsker. Arbeidsmessig er det knapt snakk om jobb i det hele tatt!

Ukemeny for uke 14

En riktig god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon