Har du lyst på god mat i påsken? Her kommer det en liten oppsummering med god påskemat jeg allerede har liggende ute på bloggen. Her er det både urtefylt lammelår, påskesjokoladekake og påskeboller i tillegg til annen mat som er kjekk for både den som tilbringer påskedagene på fjellet, nede i lavlandet eller rett og slett jobber seg gjennom de fleste påskedagene.

Følg med på bloggen gjennom hele påskeuka også, for her kommer det til å komme mange nye, gode påskeretter!

Klikk på de lyseblå overskriftene for å komme til de forskjellige oppskriftene.

Påskematen!

Urtefylt lammelår med potetskiver

Jeg kjenner jeg blir sulten bare av å se på dette bildet.

Her beiner jeg ut lammelåret før jeg fyller det med hvitløk og urter, knyter det sammen og steker det til det er akkurat passe rosa midt inni.

Påskematen!

 

Klassisk lammelår

Vi kommer ikke utenom det klassiske lammelåret. Godt som bare det!

Påskematen!

 

Påskeboller penslet med honning

I god engelsk tradisjon, spiser vi cross buns i påsken. Søtt og og skikkelig godt.

Påskematen!

 

Påskesjokoladekaken

En av mine store matfavoritter er Nigella Lawson. Oppskriften på denne sjokoladekaken er hennes. Jeg har bare påskifisert den.

Påskematen!

 

Innbakt brød med egg, ost og skinke

Dette synes jeg er en utrolig lekker brødkrans som er som skapt for en sen påskebrunsj.

Påskematen!

 

Deviled eggs 

Disse er med på å holde eggforbruker i påska oppe!

Påskematen!

 

Ut på tur – aldri sur med pinnebrød på lur!

Mitt første – og sannsynligvis siste – rim her på bloggen!

Påskematen!

 

Muffins med ost og squash

Veldig gode å spise og kjappe å lage er disse matmuffinsene med squash og ost.

Påskematen!

God påske!

 

PS! Det kommer en vanlig ukemeny med middagstips for påsken på søndag!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *