Ukemeny for uke 10

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 10

Det er vår i luften, folkens! Iallfall her der jeg er! Hønene våre elsker å kakle rundt på gårdsplassen nå mens kattene løper rundt dem. Det er skikkelig på-landet-idyll om dagen!

Ukens ukemeny har et lite anstrøk av vår over seg den også. Må jo det. Og så har den fremdeles nok vinter i seg til at vi kan kose oss med en varmende gryte. Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 4. mars – Tomatsuppe med grønnsaker og pasta

Elsker det når man kan kombinere populært, godt og sunt! Det passer særdeles godt på denne middagen. Fort gjort å lage er den også.

 

Tirsdag 5. mars – Arvefisken

Fisk og grønnsaker i langpanne sammen med fløte og ost, og servert med ris til. Dette ble en slager med en gang! Du kan lese med om hvorfor den har fått dette navnet inne i blogginnlegget.

 

Onsdag 6. mars – Pastasalat med svinefilet

Herlig og lettvint familiemiddag!

 

Torsdag 7. mars – Kyllingsnitsel med potetstappe og fennikelsalat

Her er det så masse gode smaker samlet sammen på et fat, folkens! Griljerte og krydrede  kyllingfileter som jeg sprøsteker i olje og smør, servert sammen med potetstappe og fennikelsalat. Nam!

 

Fredag 8. mars – Sashimi med mango og koriander

Å hvilken lykke det er å kunne spise denne maten! Dette synes jeg er fantastisk vakker og eventyrlig god mat på samme tid. Når den da i tillegg føles både rensene og godgjørende for hele kroppen, sier det seg selv at dette er skikkelig poppismat!

 

Lørdag 9. mars – Den beste lammegryten

Himmel og hav hvor svak jeg er for en gryte full av dype, intense smaker og kjøtt så mørt at det nesten faller fra hverandre bare du ser på det en ekstra gang! Finner du ikke lammekjøtt i hverken ferskvare- eller frysedisken, kan du også bruke storfekjøtt i denne gryten.

 

Søndag 10. mars – Vårlig kylling med poteter, asparges og sukkererter

Elsker fargene! Elsker smakene! God middag!

 

Ukens kake – Stekt ostekake med blåbærsaus

Dette er kaken å lage for alle som elsker en stekt ostekake! Den er så mektig og god og jeg vet at mange av dere elsker den.

 

Ukens gjærbakst – Pizzasnurrer med kylling

Du kan gjerne bake dobbel porsjon når du er igang for disse pizzasnurrene er skikkelig populære. Kjekke å sende med i matpakken er de også. Da er det bare å ta de ut av fryseren og legg i matboksen, så rekker de å tine før lunsj.

 

En strålende fin uke til deg!

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 10”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon