Ukemeny for uke 17

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 17

Hei godtfolk! Håper dere alle har hatt en fin helg, og straks er klare for en ny uke! Her kommer, som vanlig, mine forslag til middager for den kommende uken, samt en kake og noen skikkelig saftige rundstykker. Så håper jeg at du har lyst til å prøve ut flere av oppskriftene!

Husk at jeg blir skikkelig glad for alle tilbakemeldinger som kommer både her på bloggen, på Facebook og på Instagram, så kommenter gjerne! Har du også lyst til å se mer om hva som skjer i matblogglivet, kan du følge meg på Instagram Stories – der finner du meg som Fru Timian – og på Snapchat – der finner du meg som frutimian. Den kommende uken vil du da få se blant annet at jeg får besøk av et lite filmteam på tirsdag.

Jeg ønsker deg en strålende fin uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 24. april – Avocadosalat med gulrot, tomat og appelsiner

Vi tar en frisk og lett start på uken med denne herlige salaten! Server gjerne godt brød til salaten. Kanskje denne kjappe og gode loffen.

 

Tirsdag 25. april – Fiskesuppe på 1-2-3

Det er ikke mange flere minutter du bruker på å lage denne suppa sammenlignet med en posesuppe. Og smaken, den kan virkelig ikke sammenlignes med posevarianten.

 

Onsdag 26. april – Spagetti bolognese

Bestandig akkurat like poppis å servere dette til middag 🙂

 

Torsdag 27. april – Fiskeform med bacon og valnøtter

Lag hele middagen i én og samme form!

 

Fredag 28. april – Kyllingwok med cashewnøtter

Jeg er skikkelig svak for denne woken! Del opp alle råvarene før du starter, så går selve wokingen som en drøm!

 

Lørdag 29. april – Pølsepizza

Dette er nostalgi på høyt plan! Det er bare å finne frem melkeglasset og benke seg til ved bordet for å nyte den store 80-tallsklassikeren!

 

Søndag 30. april – Saftig skinkebiff med spekeskinke og veldig gode poteter

Dette er en skikkelig snasen middag! Du får ekstra saftig og smakfull skinkebiff når du surrer god spekeskinke rundt den, og de potetene er virkelig et kapittel for seg selv. Så gode!

 

Ukens kake – Ostekake med bær- og gelelokk

Det rykker automatisk i munnvikene når jeg ser denne kaken! Den ser så utrolig forfriskende og god ut. Og så smaker den det også! Herlig!

 

Ukens gjærbakst – Kaldhevede rundstykker med rugmel og gresskarkjerner

Det er veldig deilig å kunne servere helt nystekte rundstykker til frokost i helgen. Disse rundstykkene kaldhever jeg i kjøleskapet over natten. Vil du ha dem ferdig litt fortere, bruker du bare en hel pakke med gjær i deigen, og hever dem på vanlig måte.

 

En riktig god uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon