Ukemeny for uke 23

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 23

Vel overstått pinse til deg! Håper du har hatt fine dager! Jeg har kost meg med varmende sol, bading, luking i hagen, god vin og masse hyggelig selskap med fine folk! Så nå er jeg straks klar for en ny arbeidsuke!

Som vanlig blir det litt av hvert i ukemenyen denne uken også og jeg håper at du finner flere ting som du har lyst til å lage! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Tirsdag 2. juni – Fiskeposer med laks og torsk

Bestandig poppis med fiskeposer på grillen! Enkelt, kjapt og godt.

 

Onsdag 3. juni – Marinert kylling med couscous

Heldigvis er det ikke sånn at all god mat krever lang tid! Couscous er aldeles strålende når tempoet skal opp. Det samme er rømmeklatten istedenfor saus.

 

Torsdag 4. juni – Vegetarboller med rødbet og gulrot

Jeg blir rett og slett veldig glad når jeg ser bildene av denne maten! Så utrolig herlige farger! Og så kan jeg love deg at smaken står til fargene! Disse vegetarbollene er supergode! Og så er de veldig enkle og raske å lage også.

 

Fredag 5. juni – Biffsalat med quinoa og grønnsaker

Dette er rett og slett en herlig middag! På sommeren tilbereder jeg det aller meste på grillen, mens jeg resten av året bruker grillpannen! Du kan jo selvfølgelig også bruke en helt vanlig stekepanne når du tilbereder både kjøttet og grønnsakene. Jeg er bare litt ekstra svak for de svarte stripene etter grillristen eller -pannen.

Lørdag 6. juni – Spinatpai med fetaost

Åhhh! Dette er noe av det beste jeg vet! Og som hele familien blir lykkelig av å få servert!

 

Søndag 7. juni – Italiensk grønnsaksgryte med pølser

Oh la la! Sjekk ut fargene på denne middagen! Hvem blir sulten nå? Det blir iallfall jeg.

 

Ukens kake – Store sjokoladecookies

Nam! Milk & cookies! Det er godt det!

 

Ukens gjærbakst – Verdens enkleste brød

Hvetemel, salt, gjær og vann. Trenger ikke mer enn det for å lage et skikkelig saftig, luftig og godt brød!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon