Ukemeny uke 17

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 17

Tenke seg til, folkens! Vi er allerede over halvveis i april! Det er så rart, for dagene går fullstendig i hverandre samtidig som tiden flyr avgårde. Å, som jeg lengter etter å skravle med masse venner rundt om og å klemme dem samtidig! Jeg er jo en skikkelig skravler og klemmer! Heldigvis kan jeg klemme på dem hjemme!

Mat må vi ha, samme hvor mange eller få vi kan klemme på! Så her kommer mitt forslag til ukemeny for den kommende uken! Håper du finner mye som du blir fristet av og får lyst til å prøve ut du også!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 20. april – Pasta al limone (sponset link)

Nå er det snart et år siden jeg var på tur til Salò ved Gardasjøen i Italia i samarbeid med Novasol. Ettersom det ikke er aktuelt med noen turer nå, kan vi jo drømme oss bort med god mat og hyggelige bilder. Klikk deg inn her for å se bildene mine fra turen!

Og smaken av Italia, får du hvis du lager pasta al limone!

 

Tirsdag 21. april – Fiskegrateng med laks og spinat

Dette bruker å være en sikker familievinner på middagsbordet!

 

Onsdag 22. april – Kyllingsalat med feta og oliven

Jeg synes det er litt caféstil over denne middagen, og det passer meg aldeles strålende bra!

 

Torsdag 23. april – Stekt chroizo med bønner og tomat

Dette er en kjapp liten rakker! Går superkjapt å lage og om du velger litt sterke chorizopølser kan den blir het som en rakker 😉 Du kan selvfølgelig velge akkurat den styrkegraden på pølsene som du vil, og du kan også blande å bruke noe chorizopølser og noen vanlige middagspølser.

 

Fredag 24. april – Vårruller med kjøttdeig, risnudler og masse grønnsaker

Jeg bruker bestandig å lage dobbel porsjon når jeg lager vårruller, så fryser jeg ned halvparten før jeg friterer dem. Da er det bare å tine opp en annen dag. Da pensler jeg dem gjerne med olje og steker dem i stekeovnen også. Det funker fint!

 

Lørdag 25. april – Sushisalat

Å! Jeg elsker denne middagen! Perfekt å lage når man har lyst på sushi, men ikke har tålmodigheten til å rulle og forme fine små sushibiter.

 

Søndag 26. april – Minestrone med tomatsaus

Vi trenger massevis av farger i maten vår nå! Det gjør iallfall jeg. Det er nærmest sånn at energien booster bare jeg ser fargene i denne middagen! Ha ha ha! Dette er knallgodt, supersunt og en perfekt familiemiddag, spør du meg.

 

Ukens kake – Bringebærpai med smuldretopping

Finn frem en pose frosne bringebær fra fryseren, eller kjøp det med deg fra butikken, og lag denne knallgode – og enkle – smuldrepaien!

 

Ukens gjærbakst – Frokostrundstykker

Disse frokostrundstykkene kan du veldig gjerne bruke surdeig i, hvis du har det, eller du kan bruke vanlig gjær. Begge variantene er forklart i oppskriften.

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon