Ukemeny uke 21

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 21

Hei folkens! Her kommer ukemenyen for den kommende uken! Som vanlig er det litt av hvert å finne her. Denne uken er det Hennika, som hadde arbeidsuke hos meg forrige uke, som har laget ukemenyen. Hun lagde også sin favorittrett – kylling med rispilaff og paprikasaus – mens hun var hos meg. Oppskriften på den finner du her!

Håper du blir inspirert og får lyst til å lage mange av rettene! En riktig god uke til deg! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Det skjer mye mer i matblogglivet enn det som vises her på bloggen! Har du lyst til å se litt mer, kan du gjerne følge meg på Snapchat – du finner meg som frutimian – eller InstagramStories – du finner meg som Fru Timian!

Mandag 22. mai – Kjapp kikertsuppe (sponset link)

Start uken med denne deilige kikertsuppen. Her snakker vi superkjapp og veldig god middag!

 

Tirsdag 23. mai – Laksepinner med guacamole og agurkstenger

Har du lyst til å prøve en ny fiskepinneversjon, serverer de rullet inn i en lefse sammen med guacamole og salat! Skikkelig digg, spør du meg. Jeg tror du kommer til å være enig.

 

Onsdag 24. mai – Fantastisk god pølse i brød

Dette må jeg si er et av de aller beste tilbehørene jeg har spist til pølse og brød på durabelig lenge. Test ut disse to forskjellige tilbehørene. Aubergine- og yoghurtsaus og sennepsmajones med grønn chili!

 

Torsdag 25. mai – Pasta med kylling og tomater

Kombinasjonen pasta – i en eller annen form – og kylling kommer virkelig aldri til å gå av moten her i huset. Det er superkjapt å lage og smaker skikkelig godt! En klar familiefavoritt med andre ord.

 

Fredag 26. mai – Kjapp og veldig god tacosuppe

Har du lyst på en liten variasjon på den vanlige tacoen, kan du gjerne prøve denne snasne tacosuppen! Alltid et godt alternativ på fredagskvelden!

 

Lørdag 27. mai – Ovnsbakte grønnsaker og kjøtt

Disse ovnsbakte grønnsakene med kjøtt er en middag som er kjapp å lage, lite jobb med og som du lett kan bruke opp rester i.

 

Søndag 28. mai – Saftig laks innbakt i butterdeig

For å skape litt ekstra feststemning over laksefiletene, kan du prøve å pakke de pent inn i butterdeig sammen med andre gode smaker!

 

Ukens kake – Mørk sjokoladekake med marengslokk

Denne kaken kan du, etter min mening, servere i nærmest hvilken som helst sammenheng. Den er helt melfri, så den er dermed også fin å ha på repertoaret når noen med melallergi har lyst på en super kake!

 

Ukens bakst – Hjemmebakte knekkebrød med frø og nøtter

Ukens bakst består av noen gode hjemmelagde knekkebrød med frø og nøtter! Er det én ting jeg aldri kommer til å bli lei, så er det knekkebrød med smør og hvitost.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon