Ukemeny for uke 29

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 29

O herlige sommer! Denne uken har vi endelig fått smake litt på sommervarmen her på Østlandet og jeg konkluderer enkelt og raskt med at jeg elsker det! Jeg elsker sommervarmen like sterkt som jeg elsker de lange lyse sommerkveldene! Og så elsker jeg all den deilige maten som sommeren bringer med seg. Jeg tror jeg spiser mellom 1 og 2 kurver med jordbær hver eneste dag! Her må det nytes mens det kan!

Jeg håper du også koser deg med masse god mat i sommer. Og jeg håper at du finner ting som du får lyst til å prøve i denne ukemenyen også!

Ønsker deg en riktig god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 15. juli – Spagetti med squash og fetaost

Det er ikke så mye som skal til for å lage en skikkelig god middag. Noen få utvalgte råvarer og du er virkelig et godt stykke på vei. Her er det spagetti, squash og fetaost som får lov til å stå i sentrum for denne superenkle og gode hverdagsmiddagen!

 

Tirsdag 16. juli – Ovnsbakte grønnsaker med gode pølser og koteletter

Og putte massevis av godsaker i en langpanne og sette i stekeovnen er stort sett bestandig et godt middagsalternativ, spør du meg 🙂

Du trenger definitivt ikke å følge denne oppskriften slavisk, men bruk den gjerne som et utgangspunkt.

 

Onsdag 17. juli – Laks og pasta i ostesaus

Jeg har virkelig ikke tall på alle gangene jeg har laget dette til middag – i en eller annen variant! Det er så enkelt og så godt!

 

Torsdag 18. juli – Tomat- og mozzarellasalat med pesto

Sjekk ut de fargene! Herlighet så god mat dette er! Klikker du deg inn her, finner du også oppskrift på en god focaccia.

 

Fredag 19. juli – Grillede kyllinglår med salsa

Heldigvis har det blitt mye bedre tilgang på kyllinglår i butikkene de siste årene. Kyllinglårkjøttet er mørkere og er mer smakfullt enn brystfiletene. Rett og slett skikkelig godt!

 

Lørdag 20. juli – Saftige lammespyd med tzatziki

Tzatziki er en av de mest sommerlige smakene jeg vet om. Jeg bare ELSKER TRZATZIKI og kan spise det til nærmest all slags sommermat. Er du så heldig å komme over lammefilet eller entrecôte av lam, så bruk gjerne det til disse spydene. Hvis ikke, smaker det skikkelig godt med storfekjøtt også.

 

Søndag 21. juli – Fiskeposer med laks og torsk

Fiskeposer bruker å være superpopppis å legge på grillen.

 

Ukens kake – Bringebærpai med smuldretopping

Denne bringebærpaien synes jeg jammen du skal prøve deg på! Sannsynligheten er nemlig stor for at du kommer til å synes at den er kjempegod! Det synes iallfall jeg.

 

Ukens gjærbakst – Eltefrie, fine rundstykker

Luksus er å spise varme rundstykker til sommerfrokosten!

 

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon