Ukemeny for uke 32

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 32

Hei, hei, godtfolk! Jeg håper at du har hatt en fin helg og straks er klar for en ny uke – om det nå er tilbake på jobb eller fremdeles ferie!

Her kommer forslagene til middager og litt snadder for den uken som kommer! Ønsker deg en riktig så god uke og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 7. august – Kjapp pasta med tomatsaus

Når du vil ha super middag på særdeles kort tid, er dette middagen å ty til! Du bruker maks 20 minutter fra du setter i gang til middagen står klar på bordet. Og det må jo kunne ansees som godkjent.

 

Tirsdag 8. august – Saftige grillspyd med hjemmelaget potetsalat

Saftige kjøttbiter er bestandig godt! Her får de følge med en god, hjemmelaget potetsalat med en blanding av yoghurt og majones i.

 

Onsdag 9. august – Kyllingwraps med chilisaus

Godt, enkelt og lettvint! Love it!

 

Torsdag 10. august – Fiskekaker med råstekte poteter og remulade

Lag dine egne fiskekaker – som faktisk er riktig så lett – eller kjøp ferdige i butikken, og server dem med råstekte poteter, revne gulrøtter og remulade. Alltid en vinner! Jeg elsker disse hjemmelagde fiskekakene!

 

Fredag 11. august – Hjemmelagde italienske pølser

Jeg er fremdeles i en italiensk boble, så da kjører vi på med det jeg har kalt hjemmelagde, italienske pølser! De er supergode!

 

Lørdag 12. august – Herlig pai med kantareller og bacon

Jeg har ikke plukket kantareller ennå, men har observert at andre så smått har startet soppsankingen. Du kan bytte ut kantarellene med annen sopp også!

 

Søndag 13. august – Rosa fisk til middag

Dette er en supergod middag som hele familien elsker! Saftige laksestykker med baconskiver surret rundt! Mmmm!

 

Ukens kake – Ultrasaftig honningkake

Jeg elsker gode, gammeldagse, saftige formkaker! De må være saftige og lagd på skikkelige råvarer. Åh! Så utrolig mange deilige smaker det da er mulig å hvelve ut av en brødform – eller en annen form hvis du nå skulle finne på å bruke det i stedet for.

 

Ukens gjærbakst – Lettvinte rundstykker med yoghurt

I denne oppskriften bruker jeg en blanding av fint hvetemel og sammalt hvetemel. Jeg erstatter dessuten en del av væsken med gresk yoghurt. Jeg synes det gir dem en skikkelig god snert i smaken. De blir også fyldigere uten på noe vis å bli tunge.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon