Ukemeny for uke 25

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 25

Sommer, folkens! Hvilket herlig vær det har vært denne uken! Jeg har vært ute på krydderturne og har kjørt maaaange mil gjennom vakre Norge hele uken, og kost meg skikkelig.

Værmeldingen sier at finværet holder seg i store deler av landet nå uken som kommer også, så her er det bare å gjøre klar grillen og omfavne sommeren!

Jeg håper du finner masse som du har lyst til å prøve i denne ukemenyen! Ønsker deg en strålende fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 15. juni – Salat med bulgurhvete, tomater og chevre

Noen ganger er salaten det perfekte tilbehøret til middagen, mens den andre ganger er selve middagen. Og jeg er særdeles svak for mettende middagssalater med gode smaker! Som for eksempel denne salaten med bulgurhvete, hasselnøtter, kokte egg, chevre og en god vinaigrette.

 

Tirsdag 16. juni – Saftige grillsyd med laks og torsk 

Er du glad i fisk, kommer du til å elske disse fiskespydene. De er superkjappe å lage og rett og slett veldig gode. Jeg er særdeles svak for grllspyd i alle mulige varianter, nettopp fordi de er så kjappe både å lage og å grille. Og med kort grilltid, passer det også bra å lage på travle hverdager.

 

Onsdag 17. juni – Nypoteter med spekeskinke

Det er ikke så mye som skal til for å lage en god middag når nypotetene er på plass.

 

Torsdag 18. juni – Grillede koteletter med brokkolisalat

Denne brokkolisalaten har vært en stor sommerhit i familien i flere år! Jeg simpelthen elsker den og det vet jeg at det er veldig mange av dere som gjør også!

 

Fredag 19. juni – Pizza med brennesle og mozzarella

Nå er det bare å komme seg ut for å plukke brennesle! Det er superdupergodt å bruke på pizza, og hjemme hos oss gleder vi oss bestandig stort til brenneslesesongen er i gang!

 

Lørdag 20. juni – Spareribs med den beste grillsausen

Dette er snaddermat på særdeles høyt nivå! Om du ikke finner rå spareribs i kjøttdisken, så spør etter det. Alle betjente kjøttdisker kan skaffe det på en dag eller to varsel.

 

Søndag 21. juni – Kjærlighetssuppe

Løpstikke regnes som et afrodisiakum – et kjærlighetsmiddel – og kalles derfor også kjærlighetsurt. Deran navnet på suppa. Du får prøve deg på en porsjon og se hva som skjer!

Om du ikke har løpstikke, kan du bruke en blanding av persille og stangselleri.

 

Ukens dessert – Bakte epler med Snickers og is

Nam! Dette er en skikkelig snadderdessert å servere på sommeren. Hul ut eplene og fyll dem med Snickers før du pakker dem inn i folie og legger på grillen!

 

Ukens gjærbakst – Den beste focacciaen

En god focaccia kan serveres til neste alt! Pretty Perfect, spør du meg. Dette er en kjempegod oppskrift som garanterer deg en luftig og smakfull focaccia!

Ønsker deg en strålende fin uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon